Psikolojikdanisman Kaç senedir memnun degilim kendi supurgemden. Artik degisme zamani geldi ama şöyle asiri guzel çeken, yormayan, uzun omurlu bi alet lazim. Var mi oneriniz ?
O_bir_anne02 Psikolojikdanisman profilo eski tip torbalilardan kulaniyorum annem hediye olarak almisti nerdeyse kalin kislik halilari ayaga kaldiriyor bir cimcik toz bile birakmiyor cok memnunum 😊👍❤
Deletedmom8 Psikolojikdanisman Profilo toz torbası falan yok çıkartıp içimi döküyorsun direk yada yıkıyorsun çok pratik ve çekim gücü harika 🤩
Gamzederyal O_bir_anne02 benim süpürgemde aynı sizinkiyle Harika bir çekiş gücü var tek sıkıntısı torbalı olması 🤷🏻♀️
O_bir_anne02 Psikolojikdanisman kiz yenilerde ayni onun gibi ya yok filitre yika yok kutusunu yika benim yenilerden oda profiloydu cok yoruyordu artik anacigima bir iki dert yanmistim annemde dayanamamis bunu almis ama iyikide almis cok kulanisli bennce pek zorda degil ama siz bilirsiniz tabi kulanacak olan sizsiniz ❤🧚♀️👍😊
O_bir_anne02 Gamzederyal vallaha bende aksine torbali olmasini seviyorum kolay geliyor bende bir terslik var herhalde 😂😂😂🧚♀️❤👍😊
Deletedmom8 Psikolojikdanisman Profilo PSP4U43 700 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge 700 TL gibi bir fiyatı var canım ama pişman olmazsın
Gamzederyal O_bir_anne02 ya ne güzel torbalı oluşundan memnun olan nadir kişilerdensiniz sizde demekki 😂😂
SnapeSeverus Psikolojikdanisman bende süpürge arayışındayim. Arnica Tesla almayı düşünüyorum. Aslında bütçem olsa dyson şarjlı olan var ya şu bütün ünlü bloggerlerın övdüğü onu alırım ama o kadar bütçem yok. Annem Arnica Tesla kullanıyor halıları hiç kirlenmiyor o makine sayesinde resmen evi vakumluyor
ebz09 Psikolojikdanisman Electrolux bu konuda en iyisi. Ben de silent performer var cok cok memnunum. Butcenizi zorlamazsa c9 pure almanizi oneririm ikiside birbirinden guzel supurge Piyasadaki adi cok gecen supurgelerin cogu sonradan performans dusuklugu yapiyor diye satis danismani tanidigimsoyledi bunlarda oyle birsey yok
O_bir_anne02 Gamzederyal aynen 🤣🤣🤣🤣ben genelde antikalari severim bu huyumu esimi secmemle tesciledim 🤣🤣🤣🤣
Bebegim_28 Psikolojikdanisman dyson ama hangi modeli bilmiyorum abimler kendine almış sadece halılarımı süpürdüm haznesi doldu o derece güzel çekiyor 5.000 liraya almışlar biraz tuzlu