akkls Hanımlar bebeğim 11 buçuk aylık iki gecedir uykuda inliyor uyanıyor uyuyamıyor uykuya geçirirken yine öyle ama gündüz hiç bir şey yok gündüz uykusunda da inleme yok normal oyun oynuyor keyfi yerinde ateşi filanda yok başına böyle bi şey gelen varmı?
Mom078 akkls 1. Gazı olabilir 2.Biryeri ağrıyor olabilir 3.Diş çıkartacak olabilir 4. Rüya görüyor olabilir sebeb çok
Dmt-01 akkls benim kızımda bazı geceler öyle oluyor inliyo bende biyeri ağrıyodur diye düşünüyorum hatta eğer geri uyuyamazsa şurup veriyorum
ipekk05 akkls canım inleme sebebi neymiş hala iniliyormu 16 aylık kızımda bir kaç gecedir inliyo ateş vs yok
akkls Mom078 gaz değil yüksek ihtimal ağrı kesici verdim yine aynı diş geliyo aklıma birde hiç diş çıkarmadı bu zamana kadar çevremdekiler diş olsa çığlık atar ağlar diyor idrar yolunda mı bi sıkıntı var acaba hastaneye götürcem bugün artık
akkls Dmt-01 bnde verdim ama baya sonra etki ediyor galba sabaha karşı derin derin uyuyordu inlemedi de
Dmt-01 akkls aynen hemen etki göstermiyor bende öyle inlediğinde bi süre kucgaıma alıyorum kızım yanındayım filan diye konuşuyorm
akkls ipekk05 merhaba canım gazdı bizimki uzun bi süre devam etti gece inlemeleri 2 buçuk yaşına kalmadı artık