Dilekhilal Kızım bu ayın 25. De 13 aylık olacak daha hiç bal vermedim. Başlamak istiyorum ama hangi marka almalıyım?
Dmt-01 Dilekhilal yani öyle marka olarak değilde hiç arıcılık yapan birileri yokmu tanıdık filan onlardan doğal alsanız daha iyi olur ben genelde bu tür şeyleri kapıcımıza soruyorum o köyünden getirtiyo yumurtaymış sütmüş peynirmiş bebeğim için kapıcıya söylüyorum adam sağolsun köyünde satan varsa getiriyor
Nurrcem Dilekhilal nebyan doğal bir bakın derim ben ordan alıyorum bal ıhlamur vs üreticilerine kadar paylaşıyorlar
Zeynebsmom Dilekhilal bizim kendi balımız var doğal Sivas balı ben kızıma ondan yediriyorum şifa oluyor resmen sizde öyle alın biz satıyoruz mesela ama tabi yanlış anlaşılmak istemem çevrenize bakın öyle alın vardır belki.resmen sadece glikoz şurubu çoğu malesef…
Kavinsmom Marka almayın, organik güvenilir nerede yapıldığını bildiğiniz bir yer var mı ? Bizim bir yakınımız imal ediyor ondan alıyoruz
Kavinsmom Dilekhilal markaların doğal içerik olduklarına inanmıyorum, tanıdığınız insanların mutlaka üreten köyde vs birileri vardır. Araştırın derim
Bhrrzgr Dilekhilal bal 2 yaş öncesi yasak diye biliyorum. Balın içindeki arıların yaptığı madde bebeklerin bağırsağındaki bakteriler daha gelişmediğinden zehirleyebiliyormuş. Çok tehlikeli doktora danışmadan vermeyin
Bhrrzgr Dilekhilal ben 2 yaş diye biliyordum ben siz deyince baktım internetten şimdi. Ben gene de doktora sorup vereyim😂
MotherQueen Ben fanus veya binboğa alıyorum alcağım zaman ama çoğunlukla kayınbabam rizede arıları var o gönderiyor🌸