Mirayimran Ölüyorum galibaaa ☺️ Arada bi dengem gidip geliyor ama pes etmek yok 💪🏻7. günü bayılmadan atlatırsam tamamdır kaldı 8 gün 🧚🏻 7. gün öğle yemeği yok bir bardak kahvaltıya çay koymuşlar Allah razı olsun ☕️🙃
sirius Mirayimran O kadar zorlanıyorsunuz ki 5 yazacagınıza 7 yazmıssınız, Allah bozdurmasın insallah 😂😂
damlahira Mirayimran Ayy çekilir mi o diyet ya gerçekten 13 gün diyet yapılıyor 6 ay hiçbir diyet yapılmamalı yazıyor
Mirayimran Mom104 şuan dayanıyorum valla inat ettim 13 günün sonunda tartıda kaç eksi görücem diye ilk 2 gün gerçekten bayılıyordum🙄
Mirayimran sirius yok kız 5. Gün bugün ama 7. Gün çok zor onu kastettim 😂 o kadarcık beynim yerinde 😂😂
Mirayimran Mom9 diyet sona erdiğinde 1 ay kadar yediklerime dikkat edicem ardından başka bi diyet yapmak istiyorum çizelge oluşturdum kendime bu şekilde ☺️
Mirayimran Alacakus 13 günlük bi diyet google dan listeye baktım onu uyguluyorum kahvaltı yok kahvaltıda sadece bi kupa kahve var öğlen yumurta akşam salata ve et ürünleri vermiş ama bazı günler çok zorlu gerçekten☺️
Mirayimran JustGrace valla 9 kilo veren varmış kızım 1 yaşında gece emiyor sadece uyanınca gündüz emmiyor küçük olsa yapmazdım 🌸
Esma00 Mirayimran merhaba acaba nasıl bi çizelge bana da atma şansınız varmı çünkü bende isveç yaptım ve devaminda geri kilo aldm
Mirayimran sirius evet 13 gün cümlede anlam karışıklığı olmuş virgül koymam gerekiyordu galibaa 😂 5. Gün bugün 8 gün kaldı diyetimin son gününe 😂
Mirayimran Alacakus şuan hala devam hemde listenin dışına çıkmadan çünkü ipin ucu kaçmıştı bende vermem gerekiyordu yapıyorum ana ben bende değilim 😂 bitsinde daha güzel diyet yaparım inşallah
Mirayimran damlahira ben şöyle biliyorum diyet esnasında bırakmak isteyen 6. gün bırakıyor ve 3 ay bu diyeti yapmak yasak yine 13 gün yaparsanız bitirirseniz diyeti yine 3 ay bu diyeti yapmıyosunuz 3 ay ara veriyor
Alacakus Mirayimran sütünüzü etkiledi mi peki bu diyet birde ben salamı hiç sevmem ya başka birşey yesek olmaz mı onun yerine. ☺️
Mirayimran Aysealprsln https://www.google.com/amp/s/www.outdoorhaber.com/saglik/isvec-diyeti-yapandan-dogru-bilinen-yanlislar-13-gunluk-liste%3Famp bunu yapıyorum orijinali gibi adam açıklamış 🌸
nurarslnn Mirayimran bende yaptim isvec diyetini 13 gün. 7.gun ölüyorum sandım ama bitti uzun bir süre yapmayı düşünmüyorum 🤣