Annebebek58 Kizlar bebegim 4 5 dk emerdi simdi 2 dk zor emiuor neden acaba boyle bise yasayan oldumuuub
Japonprenses Bu aylarda oluyo benimki de 6 aylık uyurken uzun emiyo sadece sessiz karanlık ortamda emzirmeye çalışın
Annebebek58 Japonprenses aksamlari da ayni bende tereddut ediyorum acaba sutum mu yok diye mama veriyorum onu da 7 10 cay kasigi anca icip birakiyor sonra gece saat basi uyaniyor nerdeyseee
SertapHilal Benimki de aynı, zar zor tutabiliyorum 5 dk emse şükrediyorum ama buna rağmen iyi kilo alıyo, demek ki doyuyorlar 🤷🏻♀️
Annebebek58 SertapHilal gece en fazla kac kere kalkiyorr benimki 10 bucukda uyusa sabah 8 e kadar 3 4 kere kalkiyor
MotherQueen İşini çabuk bitirmeyi öğrenmiş olmalı. Benimkide öyle çişli bezleri iyiyse sıkıntı yapmayın
Kusursuzhata Algıları iyice açıldığı için öyle annesi. Biri çıt dese dönüp bakıyor emiyor bakıyor emiyor etrafı izliyor
Annebebek58 Kusursuzhata sessiz ortamda emziriyorum baba iste zaten bi o bi ben varimm gece de cok sık uyaniyorr doymadigi icin mi gece cok sık uyaniyor acaba
Japonprenses Annebebek58 benimki 3 gün öyle yaptı Ebe Buket Özer var instagramda emzirme danışmanı aynı zamanda mesajlasarak aştık sorunu cok şükür yapmam gerekenleri söyledi uyguladim bende
Minik_mucizemm Annebebek58 sanmıyorum çünkü benim bebeğimde öyle uyku döngüsünü atlamıyordur muhtemelen destekli uyuyorsa
Kusursuzhata Annebebek58 bizde de öyle baba işten dolayı çok geç gelir benden başkasını gördüğü yok. Benden başka herşey dikkatini çekiyor o yüzden. Doymadığından değil bebekler genelde bi yeri acıdığında ağrıdığında memeye düşüyor anne sütü rahatlatıyor galiba ya da anne göğsü. Bu ay o kadar memeye düştü ki gece sürekli memeyi emzik yaptığından normalin üstü almış kilo. Aç olan bebek yıkar ortalığı