Melek42 3ay 21gunluguz. Meme reddi ciddi anlamda başladı emziriyorum hoplaya zıplaya ama az emiyor. A çok emdikten sonra sağıp kaşıkla versem olur mu kızlar. Memeden iyice uzaklaşır mi böyle
Anne80 Melek42 bizde 3 ay 6 günlüğüz gundzlerı benmkıde iştahlı değil memeye gelince etrafa bakıyor bende de baslangıcıı var galıba :(
Busra-97 Melek42 meme reddi ile ilgili Dilruba hanımdan yardım alırsanız eminim rahatlıkla bu durumu aşabilirsiniz.Kendisi emzirme danışmanı çok yararlı bilgileri var iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Instagram da Dilruba Demirezer olarak arayabilirsiniz.
hayalanne Melek42 merak etmeyin geçiıci bende yasadım bu sorunu 3haftamı aldı bata zorladı beni ama sonra dönüş yaptı.simdide ek gıdaya gecişte bırakmaya meyilli simdide 8aylık gene ugrasıyoruz ugrasmak btmiyo🤦🏻♀️
Melek42 Anne80 evet bizde o sıralar başladı. Şimdi pik yaptı sanırım emmiyor uykuya geçerken bile zar zor emziriyorum 🙁
Melek42 hayalanne ya gerçekten her atakta her sıçramada bu durum yaşanıyor. İnşallah çabuk geçer hiç geçmeyecek gibi şöyle güzelce emsin istiyorum 🙁
Melek42 ogrtmnannee ben de öyle yapıyorum ama onu da çaktı şimdi fazla emmiyor onda da yoruldum artık 🙁