Flztkmn181818 Kızlar emziriyorum saçlarım felaket dökülüyor, duştan sonra hapaz hapaz saç dökülmesi yaşıyorum ve çok üzülüyorum 😥yan taraflarım açılmış. Saçlarımı üstten bağlayınca yan tarafları kel resmen. En kısa sürede doktora gideceğim bu durumda olan var mı ne gibi tedavi uygulanıyor?
Hfaa Flztkmn181818 doğum sonrası normal diye biliyorum bende yaşadım aynı durumu zamanla azaldı ama hala fazlaca dökülüyo. Ne kadar oldu doğum yapalı 😕
Nermin_erzk Flztkmn181818 çoğunlukla doğumdan sonra bir çok kadında oluyor diye biliyorum benimde çok dökülüyor ben bişey uygulamadım bende merak ediyorum çare bulan biri çıkar yazar inşallah 😊
Nesecan Aynısını yaşadım artık banyonun gideri tıkanmıştı doktora gittim Doğumdan önce dökülmeyen saçların dökülüyor korkacak birşey Yok dedi şampuanlar yazdı biraz daha iyi ama Hale’n tararken yıkarken bağlarken dökülüyor seninkide inşallah dökülmez🙏
Hfaa Flztkmn181818 o aylarda yanlarda kelleşme olmuştu bende de ama sonra geliyo saç doluyo üzülmeyin. Benim 1 yıl olacak neredeyse ama hala dökülüyo cansızlaştı çok inceldi saçlarım. Uykusuzluk düzenli beslenememe teyikliyor sanırım