Cansumommy gereksiz antibiyotik vermeyen, ilgili, işini iyi yapan doktor tavsiyesi bekliyorum kızlar. özel devlet fark etmez.
Gocebe88 Cansumommy instagramda mevlüt dalkıran in gereksiz antibiyotik vermediğinin okumuştum. Özel kliniği var bi bakın isterseniz gidenler memnun.
Eminos Cansumommy oglum 22 aylik hic cocuk doktoruna goturmedim hani hasta degil kontroller icinde saglik ocagindaki hemsiremiz takip ederdi yasinda gotureyim dedim korona cikti ama 2 yasinda gotururum bi diyorum uzman gormesi iyi olur diye dusunuyorum eylem hanim var medicanada ona goturmek istiyorum ablam yegenlerimi gotururdu cok ilgili dikkatli takip eden bi doktor kendimde 10 haftalik hamileyim gitmisken rengin hanimada randevu ayarliycam
Cansumommy sanırım forumda hiç konyada yaşayan anne yok ya da hiç doktora götürmüyorlar bebeklerini. neyse teşekkür ederim yine de.
Zuhalpars Valla malatyadaysanız o dr u zor bulursunuz Malatya’da olan ark varsa cevap yazsın lütfen🙄🙄
Cansumommy Woody bebeğim 2 aylıkken bi aramıştım, şu an Konya dışında. hasta bakmıyor dedi sekreteri.. sonrada aramadım😄