Oykuduru 10 aylık kızımın bir tane bile dişi yok. Bizim gibi böyle dişsiz olan var mı? Herkes geç çıkarması iyidir diyor. Gerçi bizim toplumumuz herşeye birşey diyor 😂
Nekwa Oykuduru 14 aylik çıkardi ark.in kızı sorun yok olabiliyormus kac defa dr.a götürdü öncesinde Benimde ilkim 3.5 2. De 4 aylikkken çıkardı babadan genetik erken. Sen de anneelere sor varsa gec çıkarma gayet normal
Nefes Oykuduru diğer yazdiklarin için hiçbir fikrim yok Çünkü daha 3 ayligiz dişe daha çok var ama son cümlene yüzde yüz katılıyorum 😂🤣😂 80 milyonun 60 milyonu ordinaryüs profesör
Oykuduru Yusufum uyku düzenimiz güzel. Sabah 10 bucukta uyanıyor öğlen 13.00 gibi bir daha uyuyo bir saat kadar. Sonra aksam 19.00 da yatıyo bi saatte öyle uyuyo. gece de 00.00 gibi falan uyuyoruz
Oykuduru Nekwa tam aksine ablam 4 aylıkken cıkartmış. Ama eşimde 11 aylıkken falan diş cıkarmış ona cekmiştir diyoruz bakalım. Sağlık problemi oldgnu sanmam cünkü cok fazla salyası akıyo ya
2prenss_annesieliff_ Oykuduru 10 ay 16 gunluguz 4 altta 4 ustte disimiz var masallah 🌸ilk disini 5 bucuk aylikken cikartti oglum 🌼🌹
Ayberen 2prenss_annesieliff_ Arkadaş dis çıkarmayan varmı demiş farkında mısınız.. Allah bebeğinize sağlık versin
Yaseminnnnnnnnnnnnn Ayberen bide çiçekler böcekler... nispet 🤣🤣🤣 Sinir oluyorumm böylelerine.. cevap verecektim ki neyse dedim.
Ayberen Oykuduru Canım bizimde 9 günümüz var 9 aylık olmasına tık yok. Geçenlerde bende bı post almıştım hatta
Oykuduru Ayberen aslında tüm belirtileri var çok fazla salya akıtıyo sürekli eli ağzında her buldugunu agzına sokuyo filan. Ama huysuzluk uykusuzluk ateş vs yok anlamadım gitti 🤷♀️
Deletedmom42 Oykuduru bizde 9 ay 6 günlüğüz hiç dişimiz yok eşimin abisi diş hekimi dalga geçti geçen gün gel üzülme ben takma takarım iki tane alta diye. 🤦🏻♀️😅😅
Deletedmom42 Oykuduru normal canım merak etme bu gelişimsel bir olay değil genetik tamamen bana kalsiyumu önerdi doktorumuz bol bol yoğurt yesin dedi dün sana yazdıktan sonra bakim dedim ağzına, şok oldum dişi yüzeyi patlatmış sivri bir şekilde elimle hissettim çıkmış sanırım bende iki gündür basmıştım yoğurdu acaba ondan mı diyorum kafamda deli sorular! 🤪😂
MomTubamom Oykuduru ağız akması sürekli diş kaşıması var mı benimki 4 aylık birinci ayından beri ağzı akıyo bu ayda sürekli dişlerini kaşıyo ya parmaklarıyla yada oyuncaklarıyla
Htcomerasafyuce Oykuduru olabiliyor canm oyle seyler genetik de önemli bana cekerse zamaninda cikar dişleri ama babaya çekerse 1 buçuk yaşında falan cikar herlde babasi 1 bucuk yasinda çıkarmış ilk dişini
Prensannesi08 Oykuduru benim oğlum 10buçuk aylık daha dün akşam farkettim dişinin patladığını umudu kesmiştim de artık kontrol bile etmiyordum akşam bi baktım patlamış 😂