eda-bahar kizlar benim 3 bebegim hic kan damlasi kullanmadim cok mu önemli herkes yaziyor sunu kullaniyorum bunu kullaniyorum diye merak ettim
Mommyy70 eda-bahar bebeklerde değerler çok oynuyor düşük olabilir mesela bizimki 3.aya kadar tahlilleri de hiç düşüklük yoktu ( alerjik olduğu için kan tahlili yapıldı hep) ama 3.ay içerisinde bir anda yerle yeksan oldu demiri. Başlamak zorunda kaldım. Ben kullanmayacağım diyorsaniz iki üç ayda bir değerlerine baktırın bence.
Gorkemkc eda-bahar neden kullanmadınız beyin gelişimi için çok önemli kuzenim doğuda doktor o anlstmıştı zekası geri kalır dikkat dağınıklı yaşar odaklanma sorunu yaşar büssürü şey söylemişti kan ilacı çok önemli çok hergün mutlaka verilmeli
prensinveannesininguncesi eda-bahar bebeğin 3. Ayı bittiğinde kontrole gittiniz mi ? Ben mesela her ay bebeğimi kontrole götürürüm . Kan ilacı bedensel ve zihinsel gelişimi için çok önemli
eda-bahar gecmis olsun canim. yurtdisinda acil olmadigi surece pek bakmiyor bebekte olsa anca asi zamnlari iyi takip ediyorlar
eda-bahar canik valla ilk defa bu grupta gordum kan ilaci verildigini o yüzden yazdim burada bulunan arkadaslarimdan hic duymadim kan ilaci kullandiklarini
Handan85 Kan ilacı bebegin a dan z ye gelişiminde çok önemli 6nci aydan sonra mutlaka demir icin takviye başlamali misal et veya kuzu eti sebze çorbalarına azcik azcik kahvaltıya ceyrek yumurta sarisina baslanmali
eda-bahar Handan85 hergun yumurta ya hasliyorum veya peynirle kasirtip omlet yapiyorum 6 aydan itibaren
Handan85 eda-bahar aynen canm doktorlar demirin önemini vurguluyorlar gelişimi duzgun ilerlemesi için önem verilmeli bende kızımda hiç aksatmadım şuan 4 yaşında kahvaltisz hic geçmedik smdi Oğlusum 2 aylık onda da ayni sekkilde devam..
eda-bahar Handan85 demir kullaniyorum onu da ozel mamalar var demir iceren oyle kullaniyorum gunde 1 defa seklinde