Nurcan3500 hamile olsaydınız hissedersiniz bence ben Eylül ayında kürtaj oldum mesela geçmeden günüm anlamıştım hamile oldugumu kendimi yoklamıştım bi normalde çok idrara çıkılır ya bende hamilelikte tam tersi olmuştu kızıma hamileykende öyle olmuştu normalden az tuvalete gidiyordum ve gece uyurken sürekli bacagıma kramplar girerdi sürekli ama sabaha kadar kaç kez girerdi bilmyirım okadar çok yani ilk hamileliğimde de öyle ikincidede öyle oldu günümde geçince emin oldum test yaptık pozitif çıktı korunuyoduk diye olmaz diyoduk aslında ikinci testi yaptık yine pozitif sonra kandı filan derken zaten ultrasonda 6 haftalık olması gerekirken kese gelişmediği için almak zorunda kaldı doktor kısmeti yokmuş dedik sonrasında hep bi düzensizlik oldu iki ay adet görmedim eşim hamilesin kesin filan diyodu ben değilim eminim dedim ve adet oldum sonra yine bukezde 38 gün olmadım yine eşim hamilesin dedi dedim hayır değilim olsam bilirim test bile yapmadım yani ve adet oldum bakalım bu ay nasıl olacam