Hazalperi Kızlar bebeğinize uyku arkadaşı ne aldınız bebeğim 3 aylık alışsın istiyorum onun desteğiyle uyumaya benim se yastığım varmış mesela hala onunla uyurum ama daha ufak birşey düşünüyorum
kahvekokusuu Hazalperi ben besigin aradaki tahtalara kolunu bacağını sıkıştırıyor diye 2 aylikken ince yastiklar koymustum kenarlara daha sonra park besige gecince fark ettim ki yastığı uyku arkadasi yapmis ona sarilmadan uyumuyor😋
EYN Hazalperi ikeanin mavi-beyaz çizgili ortasında kirmizi kalp olan ayısı var ya onu o kadar sevdiki uyku arkadaşımız o hemde hesapli genelde çoğu çocuk onu cok seviyor tavsiye ederim 😊
Hazalperi Ruzgarbaby bende gördüm canım onu müzikli falan olduğu için pahalı bi ürün kızım için beyaz gürültü ihtiyacı yok diye almadım bende
Esmece Ruzgarbaby Oyuncağa baktım da çok ses çıkarıyormus yorumlarda yazıyordu kısmak mümkün oluyor mu
Esmece Bütün oyuncaklarından hemen sıkıldığı için sanmıyorum uyku arkadaşının olacağını ama yatağına koyup deneyeceğim genellikle herşeyi ağzına götürdüğü için sağlıklı birşey olmasi kıl tüyü olmayan birşey olmasi lazım ama ne 💁