Denizinannesi52 Sabah kalktığımızda yumurtanın sarısını veriyorum sadece sonra emiyor ve öğlen sebze püresi akşam meyve veriyorum siz nasıl ilerliyorsunuz ve varsa güzel tarifleriniz yazar mısınız?
Busranisa Denizinannesi52 6 ay icin bunlar cok değilmi🙄ben sadece bir öğün meyve ve bir öğün püre vermeyi düşünüyordum
Halehn Bende sabah yumurta sarısı bebe bisküvi si yada muz yumurta peynir yada havuç peynir yumurta öğlen sebze çorbası yoğurt akşam meyve püresi gece hip 5 tahıllı mama
Mom626363 Sabahlari armutu cam rendeden geciriyorum icine bir yumurta sarisi bi bebe biskuvisi bu karisim tok tutuyo Oglen yogurt veriyorum evde mayalanmis Aksamda havuc karnibahar haslayip rondodan geciriyorum Aksamin sebzesi degisiyo tabi kabak vs gibi
Denizinannesi52 Mom626363 bebe büskivisini kendiniz mi yapıyorsunuz çoğu kişi kendi yapıyormuş ama sert oluyor diyolar
Mom626363 Denizinannesi52 yok kendim yapmiyorum genellikle deneyenler sert oluyo diyo bende denemeye kalkismadim
Denizinannesi52 Busranisa ben yaptığımın hepsini yedirmiyorum mesala püre yapıyorum ama hepsini vermiyorum yarısı kalıyo sonra emziriyorum yarım muz veriyorum sonra emziriyorum onun ayarlıyorım kendim