Fatmabkdmr Merhaba bebeğimiN boyun altı sürekli pişik oluyor krem sürüyorum ama yok yine yine tekrarlyır be yapabilirim. Bir önerisi olan.
Selcanecrinn Fatmabkdmr pudra surebilirsin bebek pudrası ablamın bebeğinde çok oluyor krem fayda etmiyor pudra kuru tuttuğu için çabuk iyi oluyor
tekgamzelimm Fatmabkdmr kızımda aynı maalesef, sürekli nemlendiriyorum Bepanthol sürüyorum, ve hametan da sürüyorum geçiyo ama gene tekrarliyo. Bende öyleymişim büyüdükçe geçmiş annem öyle dedi galiba kızım da öyle olacak
S_x_w Fatmabkdmr 2.cocuğumda çok çektim.. Ne kremler kullandım fayda etmedi hatta kortizonlu kremler bile iyileştirmedi.. En son pudra kullandım ve öyle geçti🤷♀️🤷♀️
Selcanecrinn Fatmabkdmr biz bı zararini görmedik canım sadece kuru tutacak kadar sur hemen geçiriyor kremler hiç fayda etmiyor
InancDemir20 Fatmabkdmr benım oglumunda öyle asırı degıl ama kızarık hafıf, sudo krem iyi gelıyor bize
Oykmmkrkn Fatmabkdmr Daha yeni atlattım. Nemli kaldığı için oluyor malesef Pamuğu suyla ıslatıp silin ve kurulayın. Ben Bepanthol pişik önleyici ve normal pişik kremini karıştırıp sürdüm hemen geçti. Nemli bırakmayın Zeytinyağı da sürebilirsiniz
Hirab Fatmabkdmr canim benim kizimda da var doktora götürdüm doktor beyaz vazelin sür geçirir dedi geciriyo cidden al kullan iyi gelir ☺️
Tuanaseyda Ben travazol sürdüm hep kızarırdı baya iyi gelmişti birde şampuan değiştirmiştim dalin den musteleya geçmiştim faydası oldu 👍🏻
ilkgozagrimm Fatmabkdmr pudra canım önce orayı ılık suyla yıka kurula pudra dök güzelce sabaha geciyor canım kızım küçükken onun da cok pişerdi
serebro Fatmabkdmr benim oğlumda da çok oluyordu boyun ve koltuk altı pisliği sudocrem sürünce geçiyordu
Bendeanneyim Büyüyünce 6 aylikken falan geçiyor kuru tutun yumusak peceteyle kurulayın tahris etmeden
Esmanur16 Ben Bepanthol kullanıyorum ama faydası olmadı hep pişik bazen mizmizlaniuor acaba pişik olduğu için mi bilemiyorum pudra mi kullansam🥺
Sunabay Esmanur16 Bepanthol hiç iyi gelmiyor ben denedim ben sürekli sudokrem kullandım o iyi geldi şuan halen iki tarafında çok az var doktora götürdüm doktor egzama dedi şuan yasaklı gıdalar yemiyorum