Asya52 Merhaba 3 aylık kızım var gece asla uyumuyor uykusu var ama 10 dk uyuyup uyanıyor akşam 8 den gece 4e bazen 5 e kdr uyumuyor ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.
uykusuzMoMm Asya52 gazı olabılir yada agrıyan bır yerı doktoruna goturun her ıhtımale karsı 🙏🌸 karnına bakın sertmi 1 cay kasıgı calpol verıp uyutmayı deneyın
motherthea Asya52 uyuyup uyanıyorsa direnin almayın alısıcak 9 da yatar sabah 6 da emer mama yer 10 da güne başlar zorlandım ama direndim 9 diyince esniyor uyku tulumunu giydirip yatak odasına gidiyorum 5 dakikada uykuda eğer bi sorunu yoksa şaşmaz
Hazalperi Asya52 duş aldır canım sonra yağ ile masaj yap karanlık odaya geç emzir iyice karanlıkta uyut uyanmaması lazım bi dene
Asya52 motherthea şuan erken mi bilmiyorum nasıl yapmalıyım mesela akşam 9 da odaya getirip uyutmaya mi çalışayım..
motherthea Asya52 biz mama da yiyoruz uyumadan mama veriyorum hiç yemiyor kilo alımı da çok iyi bi sorun yok devam dedi doktor bazen 4 bazen 6 aralıksız uyur acıkınca kendi kalkar
motherthea Asya52 3 ay 10 günlük gündüz hep Işık’ta zaten uykusuz az gündüz aksam direk odaya götürüyorum deliksiz uyur sabaha kadar