Tinymini Herkese merhaba bebeğim 11 aylık bundan 2 ay önce yanaklarında aşırı kızarıklık vardı ve gıttıkce yayıldı . Şimdi yine aynı şekilde yanakları kıpkırmızı ve kuru adı tokatlanmış yanak sendromuymuş böyle birşey var mı krem kullandız mı :(
Berkenim Tinymini benim oğlum da öyle üç gündür yanakları burnunun alt tarafı bazen kızarıyor doktora da gidemedik 9 aylığız biz de
Oglumteksebebim Benim oğlumunda bu hafta yanakları burnu kırmızı soğuk hava da mı oluyor sizde? Ben de ne olduğunu anlamaya çalılıyorum da
iki_tospik_annesiii Tinymini evet bizimde ara araba şekilde oluyor doktora da gidemedim krem faln da kullanamıyoruz o yüzden cnm
Zeynepazram Kızımında bir haftadır kızarık bazen sadece burun bazen yanakları ben belki sıcak soguktan olur diye dusunmustum
Rzgr Tinymini mustelanin nemlendiricisini kullaniyorum. Oglumda acik tenli oldugu icin kis aylarinda sikca yasiyoruz.3 gundur kipkirmiziydi bugun normale dondü.
Goodmom Tinymini mustelanın stick şeklinde olan bir kremi var Bir blogger paylaşmıştı oğluna kullanıyormuş yanaklarına aynı dediğin gibi kızarıktı şimdi görüyorum baya geçmiş belki sizede faydası olur bir deneyin isterseniz