Pitpitbebe Kızlar doğumdan sonra hiç adet olmamıştım. Bundan 2 ay önce spiral taktırdım taktıktan 1.5 ay sonra adet oldum. Tamam geçti gitti ama son 2 gündür leke şeklinde kanamam oluyor kaymış olabilir mi ya da spiral takanlar böyle ara kanamalar oluyor mu
EmelAlyadua Pitpitbebe ara kanaman olması normal canım doktorum bana 3 ay lekelenme ara kanaman olur demişti
Tuba Pitpitbebe bendede yaklaşık 6 hafta boyunca lekelenme olmuştu. doktoru aradığımda ağrın falan yoksa endişelenme vücudun alışması gerekiyor sonuçta vücutta yabancı bir madde var dediydi
Mervelina Pitpitbebe ablam taktırmıştı sürekli geçmek bilmeyen kanamaları oluyordu ve hamilede kaldı %50 şans işi açıkçası ne yazık ki ablam çıkardı sağlıklı bir hamilelik olmadığı için bebek düştükten sonra bağlatmak zorunda kaldı.
Babybeybi Pitpitbebe ben de reglden hemen sonra taktırdım, ara kanama oluyor. Ama taktırdıktan 1 hafta ve 1 ay sonra kontrole gitmiştim.
Pitpitbebe Tuba Hadi inşallah öyledir ama benim bu ara kanamalar yeni başladı yani ilk takılınca 5 gün kanadı sonra 1.5 ay hiç kanamadı 1 haftadır adet oldum sandım aslında ama kanamalar geçmedi bir türlü. Ben de bir sorayım olmadı
Pitpitbebe Mervelina Evet bazılarında da öyle oluyormuş ben de ondan korkuyorum nasip yengem de spiral varken gebe kaldı olacağı varsa oluyor tabi