Bsra111 Bebeğim 2 bucuk aylık ve 2 gündür yeşil mukuslu şekilde kakasını yapıyor böyle durumla karşılasan oldu mu sebebi nedir
mysweetbaby Bsra111 bizim de o civarlarda başladı 5 aylık hala öyle yapıyor.tek başına birşey söylemek için yeterli değil demişti doktorumuz ama ben sonrasında 2-3 kere nokta şeklinde kan gördüm, kan da olursa büyük ihtimal inek sütü alerjisi oluyor.şuan diyetteyim
Prenses_annesi22 Bsra111 cnm bnm kızımında öyleydı doktora gttık doktor norml oldugunu sarı,yesıl,kahve norml dedı fakat sıyah,gri,kanlı olursa gel dedı fazla takılma dedı bısey yok dedı
Ipek09 Bsra111 benımde 4 aylık öyle tek basına birşey ifade etmiyor doktorum öyle söyledi yinr süphe edip diyrt yaptım süt ürünlerine 1 hafta kadar aöa aynıydı
Onbeskasim Bsra111 korkutmak istemem ama bizim de hafif yeşil ve mukusluydu kan aldı doktor enfeksiyon cıktı ilaç verdi 1 kere bir bez dolusu yeşil yaptı oda son olur INŞALLAH
mysweetbaby Bsra111 25 gün oldu, doktorum 21 gün devam dedi ama randevuya kadar bozmayacağım.kan yok epeydir ama mukus devam ediyor.