Sewgi Merhaba anneler... 6,5 aylık bi kızım var ve 4,5 aya kadar uykusu düzenli olan bir bebekti ancak; 4,5 aylıktan sonra ne uyku saati belli ne de uyku kalitesi var. Uyku saatini kısmen ayarladık ama uyuduğu andan itibaren saat başı uyanıyor ve ben kucağıma almadan asla sakinleşip geri uyumuyor. Atak dönemi, diş...vs diye bekledim ama 2 aydır böyle ne yazıkki🙈 bu durumu yaşayıp çözüm bulan var mı
SerpilAkbulut Sewgi 11 aylık bebegim var 6 aydan beri halimiz sizin anlattığınız gibi saat başı bazen dk başı çileden çıkıyorum bazen 😥😥
aysegull Sewgi 4,5 aylık oğlumda aynı şekilde akşam 8 gibi yatıyor ve istiSnasız her saat başı kalkıp emmeden de uyumuyor 🤦🏻♀️
esrozcncpr Malesef bende öyleyim 5 aylık kızım var. 2 diş birden çıkarıyor ondan diye düşünüyordum umarım hep böyle olmaz.
Sewgi esrozcncpr Ben de aynı umudu hala taşıyorum herhangi bir şeyden ve geçecek diye ama bekleyip görcez🙈
Sewgi SerpilAkbulut Allah kolaylık sabır versin çok iyi anlıyorum sizi bazen ağlayacağım geliyo kızım uyandıkça hatta uykuyla gerçeği karıştırmaya başlıyorum🥺
Sewgi aysegull bi ara kızım da öyleydi ama ben emzirdikçe sanki daha çok alışıyor gibi geldi ve son çare olarak emzirmeyi denedim. bu ara en azından zaman zaman emmeden uykuya geri dalabiliyor
aysegull Sewgi kesinlikle alışkanlık bunun farkındayım ancak emmezse gözü kapalı şekilde ağlıyor. Emdiğinden de değil memeyi ağzında tutuyor. Siz meme vermeden uyutunca uykusu uzadı mı
Sewgi aysegull yok hayır uykusu uzamadı sadece uykuya geri dalma süresi kısaldı... emdiğinde daha geç dalıyo emerek uyumak istiyodu şimdi en azından kucağıma alıp pışpışlayınca geri uyuyo ama kucağa almadan asla sakinleşmiyo😞 bu seferde o alışkanlık yaptı