minikcicegim Hanımlar bugün çocuklu arkadaş oturmaya geldi aralarında 1 ay var kızım sürekli sarlmak istiyor sebebi ne acaba
ADT minikcicegim benim kızımda öyle bu ayın 25 de 13 ay olucak ana hep böyleydi hele kedi köpek görmesin cebimizde kedi mamasıyla geziyoruz bazen korkuyorum bu kadar sevgi dolu olmasından üzülürse ilerleyen zamanlarda diye
Zeynaa1 minikcicegim benim kızımda elini tutmak istiyor ama kendi gibi küçük olanlarin biraz büyük çocuklarının kimi tutmuyor 😊
minikcicegim Ipegim aslında vurmasındansa sarılmak istemesi çok hoşuma gidiyo ama bu sefer karşıdakiler tip tip bakıyo veçocuğu düşüyor bilmeden 😟
Ipegim minikcicegim benim kızımda öyle canım ağlayanlarda oluyo parkta hiç karışmıuorum annesine diyorum şuan beni anlayacak yaşta değil diye ki öyle.. 21 aylık beni anladığında bende herkese sarılmaması gerektiğini anlatıcam
Poyrazc Benim Oğlusum da öyle sarılmak ister hatta kaçarlar o üstlerine gider kıyamam benimkide 13 aylık ama bana sarilmaz sıpa🤭 bebek gördümmu dayanamaz sürekli peşlerinde gezer
ADT Poyrazc bizede sarılıyo deli gibi elleriyle sarıyor boynumuzu babasının bana sarılmasını ala kabullenemez gelir ayırır o sarılır öper😟
Elifsmotherr minikcicegim Benim kızım 5 aylıkken 2 eliyle çocukların yanaklarını sıkıp ellerini ağzına götürürdü 😀😗
Ipegim minikcicegim bak hatta bi çocuk yine kıızmla neredeyse dudağından öptü kızımı şok olduk😀😀😀 ne yapabilirz ki ? İkisi de bir şey anlamıyor