Esaaa Doğum sonrası 40 çıktıktan sonra iliski sonrasi kanaması olan varmı? Dr a gittim smear aldi sonuç beklemek çok stresli. Bebeğim kolik çok stresli dönem geçirdim kanama stres kaynaklı olabilir mi yaşayan varmı?
Rkyyksl Esaaa ben yaşadım endişe etmeyin doktor muayenesinide dikişlerden dolayı olduğunu söyledi 4. Ayda bitti testimde temiz çıktı
Mervemerveesk Esaaa smear herkesten alıyorlar kontrole gidince, aklınıza kötü bir şey getirmeyin hemen
Kuzumveben Esaaa smear testini benimde 40im cikinca aldi yilda bir kere her kadinin yaptirmasi gerekiyor rutin bisey yani her iliskiden sonra mi kanama oldu cokmuyfu miktari bende sezeryandan sonra 40im ciktiktan sonra ilk iki iliskide lekelenme olmustu kanama degil kahverengi leke sonra gecti
Esaaa Rkyyksl teşekkürler, bnde Dr a gittim sorun gözükmüyor ama bı smear alalim dedi yani dikiş sorunum yokmuş.oyle stres yaptım ki geçmiyor 😔
Pikabu Bana da doktor 1 ay sonra gel smear alalım demişti doğum sonrası kontrollerin bi parçası yaniii
Esaaa Pikabu anladım ilişki sonrası kanama yazınca Google malum çok kötü şeyler çıkıyor.Allah korusun insan korkuyor
Pikabu Esaaa doğum sonrası kuruluk olabiliyormuş. Belki de o sebeple tahriş oldu bi arkadşma doktoru bir jel yazmıştı ilişki sırasında kullanması için . Zamanla geçermiş 👍 belki de öyle bişeydir, googlea bişey yazmaya gelmiyor :)
Evooiboo Doğumdan sonra olabiliyormuş bende yaşadım birkaç defa doktor normal dedi smear de alalım dedi temiz çıktı siz de kötü düşünmeyin sonuçta doğum oldu rahim kendini toparladı
Mom88 Pikabu benim de kuruluk oluyor ve afedersiniz küçük ince bir et parçası var içerde aynayla bakınca görebiliyorum ilişki sırasında da aciyor benim gibi olan varmı diyorum acaba yanlış mi diktiler
Esaaa Mom88 Kuzumveben zaten zor stresli bı süreç yaşıyorum bbegim 3 aylık kolik, nefes aldırmıyor strese bağlıda olabilir diye düşünüyorum. 3 sefer fln ilişki sonrasi kahve leke geldi son ilişkide önce kahve sonra kirmzii kanama oldu 2 gün sürdü sonrasında Dr a gittim zaten ama Dr pek yorum yapmadi direk smear aldi ona takıldım bende