Gzmakman 47 günlük bebeğim var. Göğüslerim hep sem sert dolu dolu olurdu bebeğim emmeden önce. Emdiğin de de boşalırdı yumuşardı doyduğunu öyle anlardım. Şimdi göğüslerim yumuşak vıcık vıcık Sıkıyorum süt var sağıyorum süt var ama yumuşacık bebeğim almak da zorlanıyor. Bu durumla karşılaşan oldu mu neden böyle sütüm mü azalıyor? 😭
Semaaaa Gzmakman benim bebeğim de 43 günlük ben de söylediğiniz şeylerin aynısını bugün farkettim sütüm mü yok acaba dedim ama bakıyorum baya da akıyor bana da garip gelmişti
Deletedmom10 Gzmakman Semaaaa Endişe etmeyin hanımlar göğüsleriniz terbiye olmuş. Artık bebeğinizin emdiği kadar süt üretiyor. Zaten sütte var diyorsunuz. 😊
sarel Gzmakman merhaba ben de benzer bir şey yaşıyorum şuan, şimdi nasıl emzirme durumuz, hala yumuşak mı ve emzirmeye devam ediyor musunuz
Durdudilerrr Terbiye oluyor göğüsler bebegin ihtiyacı kadar üretiliyor artık. Önceden ne kadar ihtiyacı olduğunu bilmedgnden sertti panik yapmayın hepimiz aynıyız
DidemIkra Benimde öyle canım ilk zamanlar sem sertti bebek çok emmediği için şimdi normale döndü yumuşak 😇
Meftunbade Benimde öyle oldu canım önce memelerim dolu dolu oldu sonra bi anda yumuşacık sakız gibi oldular artık bebegim emdikçe sütum geliyor göğüslerim süt dolmuyor