Eesay Dyg_snsl taşırım arabam var, bagajı geniş diyorsanız travel. Ağır çünkü. Ben canyon kullanıyorum çok memnunum, aşırı rahat bir bebek arabası bebek için de sizin için de. Ama hafif olsun derseniz baston.
Blknss12 Dyg_snsl yoyko City traveler sistem kullanıyoruz aşırı memnunum çok hafif dört dörtlük bir bebek arabası
HsnyErbayCetin Dyg_snsl ben travel sevmiyorum genelde çocuklar durmuyor yukarda kaldığı için birkaç arkadaşim memnun kalmayınca ben 6 ay bebek arabası almadım zaten pandemideyiz biyere gitmedik sonrada direk baston aldım. Chicco liteway 2 çok güzel memnunum tavsiye ederim
Deletedmom25 Dyg_snsl kanz lettas kabin boy bebek arabası üstüne başka araba tanımam travel kullanmış biri olarak söylüyorum travel den bin kat daha güzel 😀
[silindi] Deletedmom25 Merhaba lettas modelini beğeniyorum fakat arkasından hava aldığını duydum doğru mu acaba
Dyg_snsl @Deletedmom25 bende onu beğendim de çift yönlü değil galiba o kafama takıldı çift yönlüyse direk alırım
Deletedmom25 Dyg_snsl çift yönlü değil canım bende hep çift yönlü aradım ama çift yönlü olmaması bir sorun değil şuan bizim için
zeynepalp Casual Sonic tek geçerim. İki çocuğumda da kullandım gerçekten eskimiyor da. Çok rahat hemde hafif ben kucagimda çocukla 3. Kata çıkarıyorum 😂 ayrıca tek elle de açılıp kapanıyor bir hamleyle. Zamanında çok para vermiştik ama değdi
Esrasare16 Eğer kabin boy istiyosanız hamilton x1 tavsiye ederim memnun kaldık. travel sistem çok ağır diye almdm zaten kış bebeğiyiz 6aya kadar araba kullanamıcz çok fazla.