Kizlar yıldım biktim usandim… Kizim suan 3.5 yasinda. 22aylikken baslamistik bu zamana kdr heh tamam artk ogrendi diyemedim. Donem donem hic kacirmadigi da okuyor tamamen gunlerce ustune yaptigida oluyor. Yine oylw bi zamandayiz. 4 5 gündür surekli isiyor. Yattigi yerde hemde. Koltuga yatiyor cis yapıyor benm yatagima 3 kere yapti 2 gunde 4 5 kere de yerlere yapti. Bugun en son cisim geldi dedi git yao tuvalete dedim snra gitmis yataga yatmis ve altina yaomis ve butun sinirlerim bosaldi bagirdim poposuna relan da vurdum indina gülüyor vurdukca dil cikariyor daha da ofkelendim ve bundan snra altina bez baglayacagm dedim bagldim. Var mi bizim gibi olan varsa nolur bizimd oyle desin kafayi yiyecegim. Goruyorum bazen 2 gundw ogrendi cisini 1 haftada öğrendi felan benim kizim niye bile bile yapıyor altina klozeti hic sevmiyor lazimliga yapmak istyor bende onu temizlemeyi hic sevmiyorum yine cikardim banyoya koydum bi kac kere lazimliga otururken devirdi heryer batti midem almiyor artik of off.. 🤢😭