Babybeybi Hapy77 normal kendimize yaptığımız yoğurttan veriyorum. Kabız için diyorsanız verdiğiniz gıdalara çok az zeytinyağı damlatın kabızı önlüyor.
Pitpitbebe Günlük pastörize sütten mayaladım doktorum bu şekilde önerdi marketten alınan pastörize ama günlük süt
Pitpitbebe Dkk Sadece yoğurt için değil ya ek gıdaya geçen bebeklerde kabızlık olabiliyor ya o yüzden mi acaba kendi yorumum
Annis-ogul Pitpitbebe yuhh hic mi doktora gitmedi on günden sonrası cok tehlikeli.bnm bebis bi gun yapıp diğer gün yapmasa bile zorluk çekiyorum ikiniyo hemen .
Pitpitbebe Dkk doktorunuz birşey önerdi mi peki biz de ek gıdaya yeni geçtik gelecektir gelmekte olan😅
Pitpitbebe Annis-ogul valla pandeminin ilk zamanlarına denk geldi götürmedi çocuk da herhalde rahatsız olmadı 😂
Annis-ogul Pitpitbebe iyimis vala .bnm esimin arkadadinin cocugu on gun yapmamış doktora götürmüşler az daha zorlasaymissiniz ağzından çıkacakmış demis doktor mama ictigi için cocuk cok zararliymis yapmaması. Kac kere lavmanla attirmislar🙈
Pitpitbebe Annis-ogul ya kıyamammm ama ek gıda döneminde çok telaş yapmıyorlar sanki anladığım kadarıyla. 6 aydan küçükse sıkıntı kabızlık cidden