ogrtmnannee 2 gün sonra 4 aylık olcaz ama damakları çok kaşımıyor aşırı huysuz sinirli resmen uyku reddi emmek istememe hepsi var 🤦🏻♀️ Diş in erken değil mi damak kaşıntısı başladıysa ne zaman gelir ki diş bir de rahatlaması için ne yapmalıyım
Bernagkgkz ogrtmnannee aynı zamanlarda başladı 6 aylıkken çıktı. Şimdi 8. Ay atağı ve diş geliyor yine. Allah sabır versin diyor susuyorum arkadaşım
Duygucukk ogrtmnannee ay benim bebeğimde iki elini sokmaya çalışıyor ağzına bazen çok gülüyorum 😂 4 aylık benimki de
ogrtmnannee Ssumru sürekli elleri agzında hışımla elleriyle agzına götürüyor dilini çiğniyr damaklar zaten beyazlamış doktorumz diş yatakları kaşımıyordur deyince anladım
ogrtmnannee Bernagkgkz çpl sağol ne kadar süröüştü bu huysuzluk peki :( huysuzluğuna da razıyım emmek istemiyor
Ssumru ogrtmnannee kızımda 3 ay 19 günlük cok salyalı ve dediğiniz gibi ellerini surekli ağzına götürüp emer ve sanki birsey cigniyirnus gibi yapar dilini emiyor falan
Bernagkgkz ogrtmnannee emmek istememsi geçici sabırlı ol genellikle uykuluyken ver memeyi. Huysuzluk dersen benim bebeğim doğduğundan beri öyle ama o dönem en zoruydu 5. Ay falandı normale dönmesi
Berenkom ogrtmnannee yok canım kopartamaz pırasa hafif acı olunca uyuşturup rahatlatıyor havuç bişey yapmaz sadece kaşır ama pırasa baya etkili
AslanEkrem ogrtmnannee Allah yar ve yardımcın olsun peygamber sabrı versin 4.ayın sonundayız mafolduk
ogrtmnannee Ssumru emmesini etkiledi mi peki. Bizimde öyle işte ama diş 5,5 -6. Ayı buluyormş çıkması
Bskulku ogrtmnannee ay en belalı ayımdı 4. Ay meme reddi uyku gerilemesi 🤦♀️🤦♀️ Çok şükür geride kaldı
Ssumru ogrtmnannee emmek istiyor sonra kendini geriye atiyor gazi varmış gibi gaz ilacı da kullanıyoruz ama
Kumsal25 Bizimde öle 3.5 aylıkken başldı meme mama sorunu 5 aylık olduk hala zorla emziriyorum zorla mama veriyorum gazı varmış gibi hareketleri var gerçi gazlı bebek hala gazınıda cıkartıyor o hışımla uykudayken alıyor bazn napcagımı şaşrdm