Didemxy Hanimlar oglum 15 aylik kan degeri sinirda oldugu icin kan ilacina basladik ve fermix kullaniyoruz. 2 gun kullanmis olmama ragmen oglumun disleri kararmaya basldi basina boyle bir durum gelen varmi acaba eskisi gibi olur mu acaba dişleri ?
Ebruli101 Didemxy bizimde öyle ilaç bitince geçer diyen de var geçmez diyen de nette bir krem var 250 TL kesin geciririr de denmiyor 🤷
Kucukkalbim Didemxy Damlayi verdikten sonra su içirin kararmayi engellermis ama 2 günde ne çabuk kararmış yhaaa Bizde 1 yil bestiron,nutrigen karisik kullandık hic kararma olmadı
leylaatiryaki Didemxy bizim doktorumuz kan ilacını verdikten sonra temiz bir bezle ıslatıp silin diyordu
Didemxy Kucukkalbim valla bilmiyorum sadece 2 gunde boylenolfu bende saskinim kullanmamayi dusunuyorum onun yerine pekmez takviyesi yapicam sanirim
Didemxy leylaatiryaki bizim dr hic iyle birsey soylemi yapmadim bende zarari olacagini dusunemedim acaba gecermi :(
Kucukkalbim Didemxy Nutrigen toz şase deneyin ek gidaya karıştırıp veriliyor tadi hic farkedilmiyor icinde bircok vitamin mineralde var kararma falan hic yapmadı canım