Minikkualamm2123 Kızalar boron nasil bir çamaşır deterjanı hem beyaz hem renki kiyafetleri. cocuklarim ünü mahfetmisler hepsi de yeni marka da sadece ünü lekeli deterja alo omu persil kulandim hepsi de işe yaramiyor sizce hangisi iyidir.soyleyin lütfen🙄…
_BirAnne Minikkualamm2123 vanish kosla birebir lekelere bnce dene çıkarmadığı lekem olmadı bugüne kadar
melek_42 Minikkualamm2123 leke çıkarıcı öneririm asperox sarı güç var reklamlarda görmüşsünüzdür 3 aydır kullanıyorum çok memnunum
hulya1406 Minikkualamm2123 bebeğime ayrı deterjan kullanıyorum ama onun öncesinde çıkmayan bir lekeyse haci Şakir beyaz sabunla iyice sabunlayıp makineye öyle atıyorum çıkmayan leke olmuyor 🙏☺️ Sizde deneyin isterseniz.
Gulay-58 Minikkualamm2123 boron hicbiseye yarMZ canim beyaz kalip haci sakir sabun la citilicen başka caresyi yok sonra makinefe yikican ben migrostan roxymatik kullaniyprum detrjanj
Melisdefne Kesinlikle beyaz sabunla yıkıyorum elimde sıcak suyla sonra makinaya atıyorum leke falan kalmıyor. Kaka lekeleri maalesef makinada çıkmıyor beyaz sabun birebir tavsiye ederim