eslmhsyn12 3 aylık bebeğime LC Waikiki den 2,8 tog luk tulum aldım içine birşey giydirmeyin diyor ama sizler nasıl giydiriyorsunuz ? 🤷🏼♀️
edsn1 eslmhsyn12 eviniz kaç derece ? Çok aşırı soğuk değilse almasaydınız keşke 2.8 ,ben de sizin gibi bilmiyordum tog değerlerini evimiz de 24-25 dereceyi bunları öğrenince değiştirip 1.7 tog aldım gayet memnunuz şu an
Nik_mik_yok eslmhsyn12 geçen haftaya kadar içine bişey giydirmiyirdum, sadece zibindi. Havalar çok soğuyunca uzun kollu zıbın ve pijama giydiriyorum. Ev baya soğudu, yanakları buz gibi oluyor gece 🙁
eslmhsyn12 Bskulku bende bilmiyordum tog değerini aldıktan sonra öğrendim etiketini de koparmıştım zaten
eslmhsyn12 Nik_mik_yok bende bu akşam ilk defa giydiriyorum içine kısa kollu zıbın ve külotlu çorap giydirdim
eslmhsyn12 Bskulku evet kıyafetin üzerinde de böyle bi tablo var ama işte annelik acaba üşüyecek mi korkusu
Bskulku eslmhsyn12 😂😂 bende de var 2.8 evim 23 derece giydirmeye kıyamıyorum çok sıcak olur diye 😂 baya kalın çünkü benimki lcw yın
Nik_mik_yok eslmhsyn12 benim evim dubleks ve yatak odası çatıda, epey soğuk oluyor. Sizin ki nasıl bilmiyorum, sıcaklığına göre bi yol izleyin
eslmhsyn12 Bskulku benim ki de öyle banyo yaptırıp giydirdim çocuk kudurdu ağlıyor susmuyor üzerinden çıkardık sustu acaba çok mu sıcak oldu ki
mozaik eslmhsyn12 ben lcw den 1.7 tog aldım. Içine yarım kollu , bazen de uzun kollu giydiriyorum. 23-25 derece oluyor oda. Siz içine birsey giydirmeyin. Oda sıcaklığınız yüksekse
eslmhsyn12 mozaik bazen evin içinde kısa kollu geziyoruz evler sıcak ama şimdi kar yağdı soğudu haliyle bizde uzun kollu giymeye başladık
Evrim5 mozaik tulumların ayaklarında çorap olmuyor genelde bebeğinize çorap giydiriyor musunuz benim evimin de dereceleri aynı sizinle
Bskulku eslmhsyn12 kalın gelmiş olabilir hareketleri kısıtlandığı için sinirlenmiş olabilir. Bikaç gün deneyin bence alıştıktan sonra sıkıntı olmaz 🙂🙂
edsn1 eslmhsyn12 etiketi kopardıysanız ve ev sıcak olduğu için kullanamazsanız aklınızda olsun 2.8 tog tulumu genelde dışarıda astronot tulum gibi giydirmek için alıyorlar 👍