Bgmkr Mahsergulu-1994 söyle soyliyim önce mincikladi elinde sıkıp ezdi sonra diğer parçayı verdiğimde ağzına götürdü ve tadına baktı daha sonra yemeye devam etti ondan sonra verdiğim bütün sebzeleri hemen yemeye başladı hiçbirinden tiksinmedi hatta kaşıkla verdiğimde yemedi kendisi yemek istedi ben de artık önüne koyuyorum yaptifim her şeyi kendisi yiyor🤗
Bgmkr Nur8134 hayır tutabilecegi büyüklükte kesip buharda pişirdim sonra önüne koydum kendi tutup yedi ağzında ezebilecegi yumuşaklıkta olması önemli
Bgmkr Mahsergulu-1994 vallah her yeri batıyor bu da yetmezmiş gibi her yeri batırıyor 😄 ama olsun işim şu an ona hizmet etmek. Eğlensin öğrensin🤗
Eslembaby-Cennetmomy Zehraamnee temmuzun kaçı canım 😍 bizim temmuzun 12si normalde daha 6 ay 10 günlük görünüyor ama 31 çeken aylardan dolayı 4 gün ileri atıyor
Zehraamnee Eslembaby-Cennetmomy yaaa 🙊🙈🙈Doğru ama. Temmuzun 9 u bizimde… Ben happy Kids sayfasından takip ediyorum. Ama doğru olan hesaplama gayet tabi sizinki. Olsun üç güncük varmış. 😍 😍
Ellone28 HappyKids 5 bucuk aylikken basladik dr tavsiyesiyle alerjik bi bebek oldugu icin biz meyve püreleri ve sebzelerle basladik diyetimizi yeni actik 8 ayligiz artik simdi yogurt peynir yumurta tüketebiliyoruz
Meltembd Mrvts evet çok zor emmek istyor ama snrlenıyor memeyi bırakıyor.Tam emerken hep kaka yapıyor ağlayrak doktor da kakası mukuslu diye süt ürnlerini kullanma dedi. Ne yicegm şaşrdm bende.
Mrvts Meltembd evet emerken çok sancı çekiyordu zaten ememiyordu sancidan inşallah düzelirler mamayı da istemiyor tadı kötü diye ne yapsam şaşırdım kaldım gerçekten zorlu bir süreç
Melkekayaa Cerenozb 5,5 aylıktı ilk verdiğimde formül mama ile yapıp vermiştim bu Linkte hangisi olduğu var. https://hipp.com.tr/ek-gida/urunler/sutlu-sutsuz-tahilbazli-ekgida/tahil-bazli-ek-gidalar/organik-pirincli-tahil-bazli-ek-gida/
Derya_Ata Gaffar93 pirinci sadece haşlayıp öyle mi veriyorsunuz yoksa diğerleriyle karıştırarak mi veriyorsunuz
Gaffar93 Derya_Ata karışık üstüne zeytinyağı gezdrdik. 2gun öyşe yedi 3cu gun havuç kabak pirinç haşlayıp ezip üstüne yağ vereceğim
acimavi HappyKids patates ve yoğurtla başladım, kendim yediriyorum, doktorum blw yöntemini hiç önermedi
okkeseymen31 HappyKids 4. Ayından itibaren taşımlara başladık yoğurtla..şimdi 5. Ayinda elma, patates,havuç muz gibi meyve sebze pürelerini sütümle civiltarak vermeye başladım 6. Ayından itibaren de çorbalara makarnaya pankeklere geçicem inşallah
ikiprensannesii2 Mahsergulu-1994 sabah verdim yatana kadar kustu sürekli ağladı, ıkındı ve yeşil kaka kabızlık
Mahsergulu-1994 ikiprensannesii2 ben yoğurt verdiğimde oyle bisi olmadi sadece yeme esnasinda agzinn kenarı biraz yoğurt oldugundanmi kızarıklık oldu sonra geçti bikac dakikaya
Ellone28 drn5410 Evet süt ve süt ürünleri alerjisi vardi diyet yapiyodum en sona kaldı malesef süt ürünleri
Firuuu_35 Oğlum Birkaç gün sonra 5 aylık olacak ilk hangi gıdalarla başlamalıyım tecrübeli annişler ❤️😊