Gizzy HappyKids 6 aylıkken başladık. 3 gün kuralı ile tek tek denetiyorum. Patates ile başladık. Buharda hasladim çatalla ezdim verdim nefret etti 😂 sebzeyi hiç sevmiyoruz. Meyveye bayıldı kaşık kaşık yiyor 🤪 yulaf unu ve pirinç unu na armut elma cam rendede rendeleyip muhallebi yapıyorum. Şimdi tekrar sebzeleri çorba yapıp yedirmeye çalışacağım bakalım ☺️
Yagmur_arda_mom HappyKids Havuçla başladık 5 ay 15 günlükken başladık kendim yediriyorum şu an 6 aylığız. 8. Aydan sonra blw yapmayı düşünüyorum inş
Melkekayaa HappyKids 5 aylık kontrolünden sonra yoğurda başladık sonra hippin sütsüz mısır unu ve formül mamalı muhallebi verdim yoğurdu sevmedi şimdilik muhallebye devam 6. Aydan sonra diğer gıdalara geçicez inşallah
Cerenozb Melkekayaa merhaba hipp muhallebilerin ilk hangısını verdiniz ve kaçıncı ayda başladınız acaba kabızlık falan yaptı mı
Yunus_Aras FatmaKrbkl ya benim bebeğimde 4 ay 20 günlük sadece yoğurt veriyorum haftada bir falan acaba bende başlasam mı sizce?
SolinNasannesi5- AlyAninannesi60 patates havuç bal kabağı kabak sırayla gitmelisin ilk havuçtan başlayabilirsin
KaranveAnnesi Yeni başladık bizde temmuz 25 doğumlu oğlum iki gündür az yoğurt ile başladık sonra patates havuç öyle gitcem sebzelerden inşallah yer bakalm üstte kalsn çok faydalı bu post
Bgmkr HappyKids blw yontemiyle ilk havuç vererek başladım. 6 aylıkken başladık ve blw inanılmaz keyifli tavsiye ederim 🤗
Mahsergulu-1994 Bgmkr ilk önüne koyduğunuzda ne yapti bebeginiz. Mincik mincik edip biraktimi yoksa hem oynayıp hem yedimi
gldfnysn Bizde 6 ay 8 gunluguz ek gidaya basladik bu hafta bezini degistirdigimizde Koyu yesil olmus kaka rengi demir ve d vitamini kullaniyoruz arastirinca demir takviyesinden olabilir deniliyor yada alerji belirtisi olabilir mi denettiklerimizden bizim gibi yasayan var mi ve 3 gun kurali uygulayarak gecis yaptik herhangi bir sikinti olmadi simdiye kadar bugun disinda
Araftaki gldfnysn verdiğiniz besinlerden kaynaklı olabilir hatta pancar verdiğimizde kırmızı bile olabileceğini söyledi doktorumuz
Haacer_krts Bende 6 ay olduğu zaman ek gıdaya başlama düşüncesindeyim.Şu an 5 aylık olmaya 9 günümüz var. Fakat diş yerleri kaşındığı içn diş kaşıyıcı verdim almadı bende havuç, yeşil soğanın beyazı ve armut sırayla verdim yutmadı ama tadını aldı
Robinson Kizlar tadim zamani Sadece bir ogun verecegiz tadimlar bitince iki ogune mi gecicez 5 ay 12 gunluguz yogurt verdim yarin patates vericem tek öğün gidiyorum ne zaman iki öğün vermem gerekecek
ebbzek Robinson Benim bildiğim tadımlarda, 2. Hafta ya geçtiğiniz de meyve tadımına başlayabilirsiniz. Her ilerlediği haftaya yeni öğün eklenebilir.
ebbzek HappyKids 180 gününü doldurduktan sonra, havuçla başladım. Kendim yedirdim, çatalla ezip verdim herşeyi hiç püre yapmadım.
Angars zeliihaaa yok canim 3 guj boyunca 1. Gun bir çay kaşığı, 2. Gun vir tatli kasigi, 3. Gün bir yemek kaşığı farkli vir besin verilmiyir ama daha once tattirim yapilan besinlerden verilebiliyor