Cgur Arkadslar merhaba . Kızım 3 aylık iki gündür gece gündüz uyumuyor ya bir huzursuz sürekli ilgi istiyor. Uzun süre artık ana kucağında yada oyun halısı da durmuyor anlamadım neden düşüncesi olan var mı
Kmsal78 Cgur Gaz problemi yada kabizligi varmi benim cocugumda uyumuyordu hastaneye getirdidm megers gaz doluymus ici damla kullandigim halde
Cgur Kmsal78 yani ikiside yok sanırım gaz çıkarıyor kaka yeni yaptı. Vardir belki diyerek sıcak havlu koyduk ayaklarına uyudu sonra yine uyandi
Kmsal78 Cgur Ya istersen bir hastaneye getir derim canim benim bebegimde 1 gun boyunca hic uyumamisti surekli agliyordu hep huysuzdu ben gerirdim keske erken getirseymissim dedim doktor bile kizdi bana neden bu kadar bekledin diye
Kmsal78 Cgur Gaz dan dolayi boyle olmus o yuzden vakit kaybetme canim git rahatlarsin biz gittik eve geldik sukur hemen uyudu
Zynp07 Gaz problemi bizde de var. Kakası çok sulu ama baya ıkınıyor. Doktorumuz damlaya ek olaeak bir kaç çay kaşığı rezene verebilirsin dedi. Deneyen var mı ?
Kmsal78 Zynp07 Yariyor canim doktorum soyledi 3 5 cay kasigi verebulirsin dedi kendime yaptigim zaman onda veriyorum iyi geliyor