Gunes55 Bu avakadonun yarisini yedirdikmi diger yarisini dolaba koyup ertesi gun yedirebiliyozmu bacilar. Rengi karariyor bana kotu oluyor gibi geliyor. Siz ne yapiyorsunuz bu yarim avakado isini beni bi aydinlatin lutfen
Keremikonunannesi Gunes55 Çekirdeğini çıkartmadan limonlayıp streçliyorum ertesi gün de yedirirken açıkta olan kısmı sebze soyacağıyla ince bir şekilde alıyorum ama yine de.
Kuroneko Ben klipsli buzdolabi posetine cekirdegiyle koyup pipetle havasını cekerek koyuyorum 2 gun dayanıyor 🙋♀️
Dkk Gunes55 baby avokado tercih edebilirsiniz 1 porsiyon oluyor tam miniklere göre 🤩 gerçi biz bitiremiyoruz yine de ama sizin belli büyüktür bebeğiniz tam olur
Gunes55 Dkk ufak bi ilcedeyim canim avakadoyu amca buluyorum babysi zor buralarda yine de tesekkur ederim 😇
Gunes55 Cgdmltr93 beybisi yok oldugum yerde ya. Arkadas nette aliyormus paylasirsa ona bakicam canim saol 😇
ErvaKader Avakadoyu ne şekilde tüketiyor bebislerimiz yardım olursanız sevinirim.benimki 16aylik iki kere denedim yarım anca yedi ikinciye hiç yemedi zaten
Gunes55 ErvaKader inan benimde 2.yedirisim. ilkini yemedi hakli olarak cunku tatsiz tuzsuz degisik bise 😀 muzla karistirip verdim 2.yi oyle yedi. Muzla deneyebilirsin.
Pankek ErvaKader Ben 6. Ayda başladım. ⅓ veriyorum 3 gün sonra 3 gün durup yine ⅓ veriyorum. Beyin yağ dokusu ve gelişimi için çoook faydalıymış
Sarikuzumalp Gunes55 bir yarısını yedirirken diğer yarısı çekirdekli kalsın. Buz dolabı poşetine sarıp dolaba koyun. Kararsa bile üzerinden hafif sıyırın kaşıkla kararan yerlerini bir şey olmaz ben hep öyle yapıyorum
Mom626363 Avakadonun siyahi olmusu oluyor yesili sert yesilini almayin siyahi catalla ezilcek sekilde yumusak oluyor ben yarim avakadoyu eziyorum uzerine bir cay kasigi pekmez dökuyorum tat versin diye cok seviyor tabi her zaman alamiyoruz orasi ayri konu
birboncukannesiiii Gunes55 korplastın yeni bi sebzeler için poşeti çıkmış. Yeşillkler daha uzun dayanıyo onun sayseinde. Migroslarda var. Bi deneyin derim.. alerjik kızıma avakado bile dokunduğundan ben deneyemiyorum onu
Gunes55 birboncukannesiiii yaaa alerjik bebek olmak zor annesi olmak daha zor. Tez zamanda gecer insallah tesekkur ederim 😇