merveee69 Merhaba canım anneler 14 günlük bebeğim var bugün doktor kontrolümüz vardı kilosu 4400 gram ama doktor kilo alımı az dedi sizin bebekleriniz doğumdan sonra kaç kilo olmuştu
esra89 merveee69 ilk başlarda kilo bile verebilir ve bu normal karşılanır 14 günde neden böyle demiş anlamadım 3620 gr doğdu 3 gün sonra 3570 indi 1 aylıkken de 5200 gr olmuştu
ErkekkAnnesii merveee69 canım ilk başlarda kilo da veriliyor ödemi şişliği gidiyor doğum kilosuna bağlı herşey ki 14 gün de erken bir süre kilo almıyor demek için doğum kilosuna görede iyi almış maşallah 14 gün içinde ileriki zamanlarda belli olur kilo alıyormu almıyor mu
Aysellbasdas Canım Bn kızım 40 gunluk suan 4400 kg bnce kilosu gayet iyi ilk 3580 kg dogdu snra 3200 e düştü smdi 4400 kg
_ADA_ merveee69 bebekler doğduğunda kilo kaybı oluyor ödemli oluyorlar. Doktorunuz biraz abartmış. İlk iki ay genelde birer kilo alıyorlar. Sizinkisine hastaneden çıkış kilosuna göre gayet iyi maşallah 🧿
merveee69 _ADA_ bir sıkıntı yoktur demi ya baya kafaya taktım bu kilo sorunu sütüm mü yetmiyor diye düşünüyorum
melikeeomeer merveee69 ilk ayds ödem filan oldugu için kilo vermesi normal kabul edilir diye biliyorum ben