pmrsk Chonsan kabızlık yapmıyor bizde.. ikizlerime ve oğluma da kullanmıştım gaz da yapmıyor bizde… Gelişimleri güzel
Bebeklerm Chonsan gelişimi gayet güzel gaz kabız vs hiç yapmadı ikizlerime 7 aylıklar 6 aydır kullanıyorum
merve135 Chonsan aptamil sma bebelac da denemiş biri olarak aralarındaki en iyisiydi diyebilirim. Ama tabi mama bebekten bebeğe değişik etki gösterebilir, benim bebeğimde gaz veya kabızlık yapmadı.
Asyah- Chonsan biz de kullanıyoruz hipp den geçtik hip kabızlık yaptım ama smılac hıc yapmadı cok da severek ıctı doyurucu oldugunu dusunuyorhm canım
Chonsan Bebeklerm metenin-annesi96 pmrsk Pinars Bebelac gold kullanıyordum artık bulmayınca sma ya geçtim fena değil ama oğlum çok gazlı bi bebek gaz yapmıyor dediler bide onu desem mi dedim
metenin-annesi96 Oğlum 7 aylık olmak üzere. Yaklaşık beş aydır kullanıyoruz.Doyuyor ve biz de gaz yapmadı çok memnunum 👍👌
metenin-annesi96 Chonsan Ya inanın bebekten bebeğe değişiyor. Deneye deneye bulacaksınız size en uygun olanını. Görümcemin kızı gazlı bir bebekti her mamayı denedi en sonda Similac iyi geldi başkasına da gaz yapıyor umarım yarar bebişe 🥰😍
Chonsan YasemiNYagmur1 onu da denedim canım 2 3 kere aldım istemedi pek optipro aldım yeni onu da pek içemiyor tok tutmuyor gibi
YasemiNYagmur1 Chonsan bende optipro kullanıyorum gündüz 4 saat gece 7 saate kadar tok kalıyor. Tabi her bebek farklı
edaslantrgt Chonsan sıfır gaz 👏🏼 kabızlık yok. ve doyurucu. hipp holle evolvia kullandım. tek gaz yapmayan similac
Basulpete ABD den görümcem getirmişti burada satılmayan bir çeşidi. Neden satılmıyor bilmiyorım ama çok harikaydı 4 kutu bitti, rengi yoğunluğu klasik mama gibi değildi, beboşum çok severek içiyordu. Şimdi holle kullanıyorum.