EgEsra Arkadaslar mrb. 5 aylık bebegim sadece ayakta sallayarak uyumaya alışkın. Ama her sallamada başını sağa sola hızlıca sallıyor, biz ayakta salladıgımız halde. Bu durumda olanlar var mı, neden yapar böyle bir davranıs???
Elifimherseyim EgEsra benim kizimda 5 aylik 3 gecedir oyle hem kafasina eliyle vurmaya calisiyor hemde kafasini saga sola salliyor sallarken yastaga suruyor dun gece yine uyumadi sogan suyu koydk kulagina iyi geliyormus gercekten iyi geldi bugunde kulak burun bogaza goturdm bisey yok dedi anlamadm
cihangirinannesii Benim oğlum da 2 buçuk aylık uykuda kafasını sağa sola sallıyor kulak ya da boğaz ağrısı diye kulak burun boğaz doktoruna götürdüm çocuk doktoruna götürdüm bişeyi yok dedi ben de bişey anlamadım neden böyle yapıyor
EgEsra cihangirinannesii bende kulakla ilgili sıkıntı mı acaba diye düşünüyorum ama sadece uyku modundayken istemli istemsiz yapıyor bu hareketi.
Htckync Sallarken mi yapıyor sadece. Benim kızımda 5 aylık olcak mutlu olduğu zaman saga sola sallayip duruyor başını gunlerdir😄belki uyumak istemiyordur
EgEsra Htckync evet bizimki sallama anında yapıyor 😊 hayırrrr sallama gibiii amaaa sallamasanda hayatta uyumaz😀
Elifimherseyim EgEsra kulagi agriyor galiba cunku banyo yapmayi sevdigi icin suda cok tuttuk oynadi felan kulagina su girdi galiba kulagini yastaga boyle suruyor doktorz goturdm anlamadi bi kac kisi dedi sogan suyu koyun gecer onu koyuyorm 2 gecedir iyi geldi
Alpyas EgEsra geçen bi dokturun yazısında görmüştüm sallanan bebeklerde oluyormuş öyle taklit gibi bişey sanırım