Dorukeda Kizlar bugun asimizim olduk iki bacak bi kol acıkınca uyaniyor emiyor geri uyuyor normalmi atesi yok bakıyorum arada.. Bide kilosu boyu normal bana iyi geldi sizin bebisler kac kilo Boyu 58 cm Kilosu 5100 Kafasida 39 olmus
Alpim35 Dorukeda biz de olduk bu hafta. 2. Gun bitiyor bugun. İlk gun 7 saat sonra fln ates yapti. Gece boyu uyumadim. 4 saatte bir calpol verdim. İki ci gun yani bugun iki kere verdim. Biri sabaha karsi biri simdi. Sik sik atesi olcun. 37. 4 u gecmesin. İlla 38 dereceyi beklemeyin. Cok yukselirse diz kapagi arkasina ilik bez koyabilirsiniz
Pirensesannesi Dorukeda 10 gün önce vuruldu 2 aylık aşısını aynı şekilde idik endişelenecek birşey yok canım benim kızımda aşıdan sonra sadece emmek için uyandı oda uykulu uykulu emip geri yatıyordu
MomofGok Uyku yapması normal gece boyuncada ateşini kontrol edersiniz. Boyu ve kilosu da normal zaten normal olmasa doktorunuz söylerdi
Esma9442 Pirensesannesi var ya o kadar stres ysptimmki bunu 3 aşı nasıl dayanacak diye ağzım yüzüm ucukladi berbat haldeyim salı günüde biz yaptircz
Pirensesannesi Esma9442 yaptırmadan önce ateş düşürücü ver öyle götür Yapılırken çok ağlıyor ama sonrasında uyuyor uyku yapıyor galiba ilaç sadece emmeye kalkıyor ateşini de sürekli kontrol edersen sorun olmaz
Dorukeda Esma9442 sakin onceden ilac verme asinin faydasi olmuyormus asidan sinra eve gelince ver bak sabah 10 da olduk sukur atesimiz cikmadii
Keskeuyusam Benim kızımda ateş olmadı canım ama evet uyku yaptı baya. Sadece beslenmeye kalmadı uyudu ama huzursuzluk olmadı çok şükür