Baby me kullanıyorum bende
Mmmete Uni baby yenidoğan kullanıyorum bende doğum yapmadan önce jokerden 30 jumbo paket almıştım bebeğim 3.5 aylık oldu hala var bayağı bir paket maşallah çok bereketliymiş ki ben çok çok kullanan bi insanım🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Thesra baby me’nin saf su olanı da tercih edebilirsin ben memnun kaldım kutu kutu kullanıyorum zaten ebebekten aldım
Unibaby yenidoğan
33 gunluk bebegim uni baby yenidogan kullandim hep ama stokum bitti birde evde sleepy vardi yeni dogan dunden beri onu deniyorum baska onerisi olan varsa bende deniyim uni vok pahali ya
Mmmete primanin hangisini kullaniyorsunuz
Deleted0089 pampers sensitive
Sena22 bende baby me kullanıyorum ☺️
[bilinmeyen] bende uni baby sensitive aldım bir ara ama onun kokusu hoşuma gitmedi ya silkon gibi kokuyor sanki
Merveeee ben o siteyi bulamadım ya
Mmmete buradan direkt bakabilirsiniz 😇 https://www.happy.com.tr/
theQueen teşekkür ederim 😊
Mmmete prima ✌🏻
KaraKedi ☺️☺️ Kokusu da güzel
Mmmete piyasadaki İyi markaları denedim hepsi oğlumun poposunu tek kullanımda bile kıpkırmızı yaptı şimdi ise en iyisi ıslak pamuk yada gazlı bezi ıslatıp kullanıyorum pişik sorunumuz kalmadı çok şükür
Nurdanhakan pişik için doğal olarak kantoran yağı sürebilirsiniz doğal olarak pamuk gibi yapıyor 😌🙏
Prima ve baby me hariç hepsini kullandım en begendiklerim uni baby uni wipes canbebe dalin ve sleepy oldu. Ilk doğduğunda da uni ve sleepy yenidoğan kullanmıştım
[bilinmeyen] olabilir 😔
Mmmete rica ederim 😇