Derin1509 Merhaba hanımlar 4 ay 6 günlük bebeğim yüzsüstü uyuyor yeni yeni korkuyorum yüzüstü yatmasında sakınca varmıdır sizce 🤔
Duygucukk Derin1509 bende yatırıyorum 4 ay 7 günlük bebeğim hiç bi sıkıntı olmuyor ve çok rahat yatıyor gaz da çıkarıyor
GramPozitifBakteri Derin1509 Kafasını döndürüyorsa sıkıntı olmaz ama yattığı yer yumuşak,kafasının gömülebileceği şekilde olmasın.Kızım hep öyle uyudu.Hamak beşik kurduk duvara yüzüstü dönemedi diye yatmadı duvarları deldiğimizle kaldık.Kontrollü ol sen yine de ama çok boş bırakma
GmzSnn Derin1509 doğduğundan beri yüz üstü şu an 3 yaşına yaklaşıyor normal yatırdığım an dönüyo yüz üstü🤣🤣 sonra uyumaya dewam ediyor
Derin1509 GramPozitifBakteri normalde kucakta uyuyordu artk böyle denemek istedim yatakta uyusun diye ama yüzüstü dönüyor kendisi öylede uyudu tedirgin oluyorum yanından kalkamıyorum simdi :)
Utopikogretmen 3 ay 20 günlük bebeğim ve yüz üstü uyuyor bende bazen korkuyorum ama yan yatırınca hemen uyanıyor yüz üstü rahat ediyor
GramPozitifBakteri Derin1509 Bikaç gün uyudukça gözlemle eğer rahat rahat döndürürse korkma etrafında da kafasına düşücek yastık vs bırakma ki eli kolu takılıp yüzünü örtmesin uyku sırasında.Şuan 15 aylık 2.aydan beri öyle uyuyor geceleri de dahil.Başlarda ben de çok korkmuştum ama kafasını döndürdüğü için sorun olmadı çok şükür.İnşallah sizde de olmaz.Zaten büyüdükçe çok değişik pozisyonlarda uyuyorlar :))
Derin1509 GramPozitifBakteri rahat edemedim sırtüstü çevirdim 5 dk sonra uyandı kendini çevirdi yüzüstü tekrar :)
GramPozitifBakteri Derin1509 Rahat ediyor çünkü öyle.Hele bir de gazı olursa sırt üstü hiç istemez :)
GramPozitifBakteri Derin1509 Gazlıysa aynen yüzüstü daha rahat uyuyorlar ve o şekilde daha rahat gaz çıkarıyorlar ☺️
Bilgebykl Derin1509 kizom 4 aylik 25 gunlukten beri benimki de sadece yuzustu uyuyor, cok sukur bir sey olmadi ama gozum hep uzerinde hala
Derin1509 Bilgebykl evet bende gittim geldim baktım bugün çok daha rahat uyuduğunu fark ettim gözüm üzerinde uyuyacak :)
Bilgebykl Derin1509 bi de bizim doktor oyle yatirma ani bebek olumu sendromu riski artar dedi 40i cikmamis kadina, bi ara uyku uyuyamiyordum 🤦🏻♀️ bizi bizden baska kimse anlamaz, baska turlu uyumuyor ki cocuk 🤷🏻♀️
Derin1509 Bilgebykl bende az önce doktoruyla konustum o kendine uygun pozisyonu bulur sadece yattığı yer kuş tüyü gibi yumuşak olmasın dedi nette hep ani ölümler vs yazınca korktum zaten