Ogretmenanne52 Eşim uzman çavuş bu yaz doğuya tayin alacağız.. onermediginiz yada burası çok rahat dediginiz yer var mı? Şuan elazigdayız tekrar doğu yapacağız
Selin-34 Ogretmenanne52 benimde eşim jandarma personeli, biz de Batı ya tayin olacağız. Kars ın ilçesinde görev yapıyoruz asla önermiyorum burasını. Kars ın ilçeleri çok kötü
Yusuf20 Meryemcez Bitlis merkezdeyim.memnunum kış şartları çok karlı oluyor sadece.meyve sebze çok pahalı pazar yeri yok.
Eslembaby-Cennetmomy Tektanem_000 Mart Nisan gibi tercih yapılıyor Mayıs’ta belli oluyor galiba geçen sene öyle olmuştu
PortakalliKahve Ogretmenanne52 ağrı iyi diye biliyorum eşim öyle söylemişti. Bizimde tayin olma durumumuz var ağrı,tatvan,kars,midyat,kızıltepe var eşim özellikle iyi diye buraları seçmişti
Eslembaby-Cennetmomy Ogretmenanne52 Elazığ nasıl ben size onu sorayım biz batıdan ilk doğumuza geleceğiz de
Ogretmenanne52 Eslembaby-Cennetmomy elazığ çok sakin iyi bir yer sadece biz kovancilardayiz ve merkeze çok uzağız izin vermiyorlar gezmeye gitmeye.. Eşim hiç sevmiyor burayı burda bir sene daha kalmaya izin veriyorlar ama eşim asla kalmam diyor. Bana kalsa doğunun en rahat en sakin yeri
DorukMoMM Ogretmenanne52 Ay bizimde kara kara düşüncemiz bu şuan bizimde büyük ihtimalle bu sene doğu tayinimiz olacak bende şuracıkta bekleyeyim bari
Eslembaby-Cennetmomy Ogretmenanne52 anladım teşekkür ederim 🌷🤗 bizde Ordu’dayız ordu yazmayın derim çok çok pahalı bir sehir
Ogretmenanne52 Eslembaby-Cennetmomy Eşim ordulu 😅😅 batı görevi için ordu yazacağız doğu görevi bitince yada giresun yakınlarda