Goktug25 Gun mu illa banyo yaptirmak lazim bir gün önce banyo yaptırsam nolur ? 40. Da hem banyo yaptirip da dışarı cikarmak istemedim üşütmesin diye . Bu arada 40 çıkarmaya inanıyorum hurafe olarak düşünmüyorum 😊
ecemm-6161 Goktug25 canım 40 çıkardığın gün yıkaman lazım canm seninde de boy abdesti Alman lazım ben yaptım hatta resim çektirdim 😊
Elfida-10 Goktug25 kayınvalidem illa 40 olmasına gerek yok demişti 39.gün abdest alıp bebeği de yıkadık
Hafsaninannesii Goktug25 40 günde banyo gerek erkek ayrı kız ayrı 40 çıkıyor kızlarda suyuna sarı tarak atılır yıkanır anneside aynı şekilde suya tarak atarlar
Goktug25 Hafsaninannesii erkek benim ki 😁 ilk oglumu 40 nda yikadim ama onda yan komşuya gitmistk simdi annemlere gdiicem ondan aklima takıldı öyle
Zsnbr Goktug25 önceki günde kırk çıkarabilirsin canm 2 3 gün calabiliyormussun öyle duydum bende bigün önce çıkardım
Bsrenfl Goktug25 yarı kırk 20 günlükken yapıldıysa kırk banyosu 39. Günde yaptırılır bebeğe demişti kayınvalidem. Biri tek biri çift sayıdayken yıkanıyormuş 😂 sen kendi banyonu 40 günlükken yapacaksın da bebeğin öyleymiş bizde öyle yaptık 🤷🏿♀️