Meliksahinannesi Merhaba kızlar, buhar makinesi almamız lazım ama alırken neye dikkat etmemiz gerekir?
Araslove Meliksahinannesi iyonizerli olması gerektiğini söylediler ancak odanızı havalandırmıyorsanız buhar Makinaları küf yaptığından daha tehlikeli oluyormuş
Duygue Meliksahinannesi ben aldım canım mesitaş markası memnunuz gece lambası gibi aydınlatmalı içi koku haznesi var su bitince kendiliğinden kapanıyo en iyi yanı o ve cok elektirik harcamıyo watt cok düsük
ikos58 Meliksahinannesi benim astımım var. Aldık aynen odayı nemlendırsın dıye bana hıc etkı etmedı. Sonra sterlizasyon cihazı aldık. Odayı temizleyip havasını nemlendiriyor ama buhar vermeden ondan çok memnunum. İsterseniz bu tür cihazları da araştırın
Meliksahinannesi ikos58 odam çok nemsiz her gece boğazım ve burnum kuruyor ayrıca burnumdan kan geliyor böyle olunca😞 bebeğimin de burnu doluyor tıkanıyor rahat nefes alamıyor geceleri😱😞 zaten benim alerjik faranjitim var😣
Meliksahinannesi [bilinmeyen] sıkıyorum bir tüp bitiyor ama yinede hırıltılı oluyor bazen tam açılmıyor. Çok hareketli olduğu için bebeğimin burnundakileride temizleyemiyorum. 😣