Rengin Kızlar kızım 4 ay 26 günlük bir kaç gündür o kadar az emiyor ki sebebini anlamış değilim. Bugün kontrolü vardı boyu kilosu çok şükür iyi keyfi de yerinde ama memeye gelince ya vızıldanıyor ya da etrafı izliyor. Bunları yaşayan var mı?
Melek01 Rengin Ben ilk 1 ay yaşadım arkadasım lokum gögsüne sür biraz ondan sonra emmeye başlar dedi öyle yaptm emdi bidahada brakmadı bıraktı zamanlar oldunda hemen sürerdm devam ederdi
Deletedmom324 Rengin benim ki meme de mama da az aliyor. 5 ayligiz yarin. Iyice birakti yemegi. Ama ustelemiyorum normal karsiloyorim
MomTubamom Rengin sessiz sakin bi ortamda sizde yüÜne bakmadan emzirin her şey dikkatlerini çekiyo artık keşfetmeye başladılar
CemreKerem Rengin cook normal artık çevreyi merak ediyor görmek hareket etmek tanımak istiyor eğer memeyi reddedemiyorsa kısa süreli emme konusunda canınızı sıkmayın
Melek01 Rengin Ben ancak öyle alıştırdım hatta hastanedeydk ben yurt dısındayım ilk dogdunda emmedi ebe sekerli bişeyler ağzına süryodu hep tutsun diye
Rengin Melek01 anladım çok teşekkür ederim yardımınız için biraz daha zorlayıp deneyeceğim çok sağolun🙏🏻
Rengin Deletedmom324 demek ki bu sıralar oluyor doktorumuzda çok üstünde durmadı çünkü. Teşekkür ederim sağolun🙏🏻
Rengin MomTubamom haklısınız tık diye ses duysa bile dikkati dağılıyor. Bir de işe başlayacağım korkuyorum sütüm mü azalıyor yetmez mi acaba falan diye ne yapacağımı şaşırdım🤦♀️