Krm Zxcvbnm ayy Allah iyiliğini versin neyi yogurmus da olmamış diye anlamıyorum bakiyirum millett anlamış yorum bile yapmış. Neyden bahsediyorlar ya neyi yogurmuslar diye cildirdim gece gece 😂😂😂😂
Deletedmom10 Badem Buzdolabına neden ağzı açık konuluyor birkaç kişi öyle yazmışta merak ettim. Ben hep kapalı koyuyorum tam tutmasa da yoğurdum idare eder 🙄😅
Sare35 Deletedmom10 pişmemiş inek sütünden mi yoksa kaynatıp mı yapmak gerekiyor çiğ yazınca aklım karıştı kusura bakmayın😊
Seqnem Mermaid Ben hep ağzı açık bekletiyorum. Derin bir kaba koyup üzerine kağıt Havlu atıp sarıyorum. Taş gibi, öyle ki daha Buzdolabına bile koymadan ters çevirip salladığım da dökülmüyor.
Mermaid Seqnem canim ben buzdolabina koyarken agzini aciyorum ,agzi acik hic mayalamadim, ama eminim cok guzeldir😊
Deletedmom10 ozi Buzdolabına neden ağzı açık konuluyor birkaç kişi öyle yazmışta merak ettim. Ben hep kapalı koyuyorum tam tutmasa da yoğurdum idare eder 🙄😅
btlbtl Zxcvbnm maya olarak kullandığın yoğurt katı olmalı diye biliyorum , büyüyo marka mayayı almıştım migrostan daha sonra yaptığım yogurdu kullanıdım.Fırında yapıyorum gayet sert oluyor