Ekm Merhabalar hanımlar rota ve menenjit aşılarını yaptırdınız mı yani iki aşıda gerekli bir aşıymış ama menejit aşısının yan etkileri agırmış diye okudum yaptiranlar agır gecirdi mi yan etkilerini acaba ????
Selin-34 Ekm rota aşımız var bu ay yaptıracağız , zamanı gelince menenjit De yaptıracağım. Ne yan etkisi varmış menenjitin
DorukusunAnnesi1 Ekm rotanın iki dozunu yaptırdım ve yan etki olmadı ama menenjit yaptırmadım 1 yaşındayız tek doz olabiliyoruz sanırım artık onu da yaptırcam bende bekleyeyim yan etkileri için
huzunkovankusu Ekm Menenjit henüz yaptırmadım ama yaptırıcam. Rotada çok şükür alerjik olmamıza rağmen yan etki yaşamadık 🤲🏻
Zynpbm Ekmkızım 16 aylık menenjit aşısı oluyoruz 2 Doz olduk yarın bır doz daha var yan etkisi olmadı
Kagan-89 Biz her iki asiyi da olduk.menenjit 2 doz olduk son bi dozumuz kaldi hatta.hic bir yan etki olmadi cok sukur.endiselenmeyin anneler biseycik olmaz insallah
Ekm Kagan-89 ne güzel maşallah diyelim ozaman bebekten bebege fark ediyor illaki bizimki suana kadar tum asilarda huzursuzluk hafif ates oldu ondan biraz cekimserim
Kagansmother Her bebekte farkli etkisi var bünyesine gire bebegin değişiyor biz 2 sini de olduk bi sıkıntı yaşamadık arkadaşımın bebegi olduktan sonra yüksek ateşten hastanede yatti 2 gun bebeğinizin bünyesiyle ilgili bi durum bu
Selin-34 Ekm öyle bir yan etki hiç duymadım, ateş zaten neredeyse tüm aşılar yapıyor. Yan etki değil canım o gönül rahatlığıyla yaptır sen
Zynpbm Ekm biz geç basladık doktor oyle uygun gordu dıger aşıları bitsin öyle baslayalım dedi 13 aylık basladık son dozu 24 aylıkken olacak
Egeliii Ekm 3 aylıkken başladık bexero ve nimenrix e bexero biraz ateş yaptı o kadar ciddi bi yan etkisini biz görmedik şükür