Enderziyagil Kızlar bebeğim Bugün 7 aylık oldu ben sabahları az bişe peynir yumurta sarısı Öğlenleri yaptığım bebek çorbası akşam üstüde meyve rendeleyip veriyorum. Bu yeterli mi yoksa akşamada extra bi ara öğün gece maması tarzı bir şey eklemeliyim ?
Gunesimm1 Enderziyagil benimki 9 aylık asla kahvaltı yapmıyor zor bela ağzına biraz pekmez yumurta koyuyorum. Öğlen çorba akşam bizimle birlikde ’ne varsa uyurkende muhallebi tarzı tatlılar yediryorum banada az mi yiyor gibi geliyor yada diğer anneler beni yanıltıyor bilemiyorum. Çünkü benim verdiklermin 2 katını veren anneler var
milasmommy Enderziyagil Bazıları 3 ana 3 ara öğün mantığında ama ben çok aşırı geliyor o kadar dediğinizde yeterli gayet anne sütüde alıyorsa tabiki. 8.5 aylığız kahvaltı öğlen çorba akşam meyveli muhallebi yer ama bizimle akşam sofrada otururken bizim yediklerimizden tadım yapar yada elinde havuç/salatalık vs olur. Gece uyumadan 1 saat önce mama veriyorum. Onun dışında gündüz 3 kez meme alıyor toplamda gecede 1 ya da 2 meme alıyor
Enderziyagil Gunesimm1 bende onları gördüğüm için az mı acaba dedim de değil heralde kilo alımı doğduğu günden beri fazla 11 kilo şuan 7 aylık
Gunesimm1 Enderziyagil yok benim kızım hep olması gereken kiloda gidiyor ama 3 aydır kontrole gitmedik şuan kaç bilmiym
Prenses-annesi1 Enderziyagil biz 7. Ayda 6 öğün yiyorduk kahvaltı meyve püresi Çorba Meyve püresi Sebze püresi Gece maması Doktorumuz öyle söylemişti
hypatia Enderziyagil akşam uyumadan önce ekstra yoğurt ekleyebilirsiniz. Muhallebi tarzı şeyler pek önerilmiyor. Kahvaltıya da bebeğinizin alerjisi yoksa avokado ekleyebilirsiniz.