Damlametehan Kızlar 3 buçuk aylık bebeğim için uyku tulumu almak istiyorum fakat bedenini ne alacağım oğlum aylık orana göre gelişimi ilerde yardımcı olursanız çok sevinirim birde hangi markayı önerirsiniz 💕
Aysayd Damlametehan 3.5 aylıkken 6 aylık tulum almıştım lcw dan şimdi altı aylık bacakları açılıyo. Tekrar aldım bu sefer 9 aylık ayakları kapalı yine lcw dan 60 tlye indirimden
Gorkemkc Damlametehan 3 aylıkken kullanıyordum 9 aylık uyku tulumu almıştım olmuştu boyu uzun doğdu bebeğimin 8 aylık doğdu ama boyu 51 doğdu o yüzden 9 aylık boy oluyordu ona ölçülere bakın alırken ona göre alırsınız
Eldevareksibir Benim oğlum 3.5 aylık dün lcw dan tulum aldım gözüme büyük gelmişti ama 3-6 ay gayet güzel oldu kumaşı da çokçok güzel tavsiye ederim
Damlametehan Eldevareksibir tşk ederim kalıpları geniş oluyor ozaman yanlış anlamazsanız bebeğinizin boy kilosu kaç acaba oğlum 8 kilo 69 cm ve şırnaktayız görerek alma şansım yok internetten sipariş vereceğim onun için sordum
Eldevareksibir Damlametehan o zaman siz 6-9 ay alın evet kalıpları biraz büyük kumaşı da güzel ama size 6-9 daha uygun olur 😊 benim oğlum 63 cm 6.5 kilo
Eldevareksibir Damlametehan 62-68 cm 6.5-8 kg yazıyo 3-6 ay etiketinde size de 6-9 ay olabin gayet güzel olur bu durumda “lcwaikiki baby” yazıyo etiketinde bundan önceki tulumlarını da ordan almıştım tavsiye ederim😊