yaramaz_bocegim Merhaba bebeğinizi ne kadarlıkken sünnet ettiniz. Biz erken etmek istiyoruz doktor 5 6 haftalık iken getir dedi. Fakat babası hastane değil de bir sünnetçiye yaptırmak istiyor. (tabiki kaynanam girdi aklına 🙄) Allah koruusn bişey olur hastanede acil müdahale edilebilir diyorum yok illa sünnetçi yapsın 🙄 bide bebeğime fizyolojik fimozis var pipide kapalılık yani doğuştan ama çişini yapabiliyor. Siz nerde nasıl yaptırdınız tecrübelerinizden faydalanmak isterim 😊
Eesay yaramaz_bocegim 3 aylıkken yaptırdık. Evde yaptırmayın bence. Bir şey olursa Allah korusun muhattap bile bulamazsınız. Eskide kalmış öyle şeyler artık. Bir de farklı bir sorunu da varmış bebişin ne olur ne olmaz 🌸
Annis-ogul yaramaz_bocegim bizde kırkı çıkar çıkmaz yaptırdım xnm hastanede zaten 20 dk anca suruyo hastaneye girmemiz çıkmamız 1 saati bile almamıştır. Allah korusun zaten hastalanınca hmn hastaneye kosmuyormiyuz hiçbirimiz ne mana evde yaptırmak. En iyisi hastane cnm biz cok memnun kaldik erkenden sizde yaptirin
Acemianne27 yaramaz_bocegim oğlum bugün bir aylık oldu 7. Gününde yaptırdım ve iyiki yaptırmısım ne ağrısı oldu ne kanaması kesinlikle erken sünnet çok iyi. Ama hastane ortamında olması lazım bence herhangi bir kanama olursa hastaneye gitsen bile kabul etmezler kim müdahalede bulunduysa ona götürün derler
lamiya1905 Evde yaptirma zamani gecti ya. Kardesim şu an 17 yasinda annemler onu 2yaşindayken evde yaptrdilar yani demem o ki, artik her kes hastanede yaptiriyo hem daha guvenli. Ben 4aylikken yaptirdim cok iyi atlattik sukur.
Bulutyumurta yaramaz_bocegim dört bucuk aylıkken yaptırdık ve kesinlikle hastanede olmalı cünkü olduktan bir ay sonra şişer gibi oldu hemen doktora sorduk krem verdi cok cabuk önlem almış olduk ama evde olsa aynı durumla karşılaşabilirsiniz eşinize böyle diyin :)
kadirayse yaramaz_bocegim 4 haftalıkken hastanede yaptırdım çok kolay geçti hiç hissetmedi bile sadece bir kere ağladı hemen fitil verdim oksidani pipisine damlatiyosun bezine pipiye denk gelen yere bolca krem suruyosun zaten 1 haftaya düzeliyor kesinlikle erken yapmanızı tavsiye ederim
Gorkemkc yaramaz_bocegim bebeğinize bişey olursa vebalini kim ödiyecek yıl olmuş 2021 hala sünnetçimi kalmış saçma sapan bişey el kadar bebek doktor gözetiminde varken neden sünnetçiye yapılsınki ki birde pipisinde bi sorunda varmış yani asla hiçbir sünneti doktor kadar sağlıklı bir uygulama yapamaz bunu nasıl düşünemiyor eşiniz annesi aklına girsede diyemiyormu yani çocuk benim çocuğun sağlıklı doğru olan hastanede doktor tarafından olması benim bebeğiminde sünnet derisinde darlık var şuan 4 buçuk aylık 2 ay içinde yaptırıca bizde tabiki doktor kontrolüyle