Mom9 Deletedmom78654 sütaşın taze kaşarı indirimli hali 28tl.bundan iki ay önce indirimli hali 20tl idi😏
Azsekerlikahve Deletedmom78654 doğalgaza bu sene zam yok dediler ama geçen seneyle aynı yakmamıza rağmen daha fazla geliyo ki bu sene kış daha geç geldi. Ona rağmen bu sene zorlanıyoruz artık. Allahından bulsunlar
Zeynepinannesiii Mom19 sıvıyağ tereyagiyla yarışa girmiş gibi . Gerci hersey yarışta kimsede dur demiyor el insaf
Azsekerlikahve Mom19 4çocuktan 10ar teneke baya zorlu bi miras olur sana. Yanlış değil dmi 4çocuğun vardı😊
Mom19 Zeynepinannesiii Valla aynen öyle oldu biryag yudum 19 TL dan aldığımı hatırlamıyorum keşke o zamanlar depo yapsaydım.😒😒Zamlara yetişemiyoruz.Heseyde öyle kuvezde bebeğim var süt sagip gönderiyorum 1 gün önce 27 TL dan aldığım kutu 33 TL olmus.1 günde ya nereye yetişiyoruz.🙄🙄
Zeynepinannesiii Mom9 bebek mamalari helede . Eskiden ucuz diye aldigim bezler simdi primayla yarışta
Deletedmom78654 Mom16 başlığı değiştirmenin amaçlı nedir acaba hakaret mi var küfür mü var ne bu korkunuz ya utanıyorum bu insanlardan gerçekten
Mom9 Başlık neden değişti ki😒 nur içinde yatsın levent kırca zira adamın bütün parodileri her daim nokta atışı. Zammımıza koydular :)
Deletedmom78654 Mom9 yok yok bu insanlardan bişey olmaz herkese de yaşadıkları reva valla espriyle karışık bir başlık koyuyorum ona bile tahammül yok biz hangi ara böyle insanlar olduk gerçekten
Mom9 Zeynepinannesiii evet bende primadan sleepye geçmiştim hem uygun hem iyi diye. Şuan onunda bi farkı kalmadı
Deletedmom78654 Azsekerlikahve birde insanlar müjdeyle doğalgaz bulduk diye bayram havası yaratılıyordu
demirboy Azsekerlikahve kesinlikle. Geçen sene daha yüksek yakardım hatta. Şimdi çoğunu yakmadık bile kapatırdım gündüz gece de 40larda yanardı geçen ay 400 küsür geldi bu ayı düşünemiyorum
Mom19 hankardeslerr Sanım yürüsün gı.😅Gelin hanım damat bey arkamdan 2 teneke yağ bırakmış cimri falan derse 🙄🙄