eylul_veannesi Kızım 6 da uyanıyor ve öğlenden sonraya kadar her emzirdiğimde mememde uyuyor bıraksam akşama kadar uyur ama beşiğe koyunca 5 dakika içinde uyanıyor 35 günlüğüz. 😫😭var mı aranızda benim gibi çözüm bulabilen yardım edebilir mi 😟
BalkizimBaloglum2 eylul_veannesi bu zamanlarda normal 2 aydan sonrs değişir merak etmeyin benim kizim üzerimde uyuyordu 2 aylik olana kadar gece bile aşağıya düşecek diye korkardım gece uyumazdim besigine koyunca uyanırdı sonra sonra bıraktı
Smhablt eylul_veannesi bizmde aynı valla 28 günlügüz bir de memeyle kavga ediyor emerken napcam bilmyrum🥺
Borasmomy eylul_veannesi 10aylık hala memede uyuyor bıraktığım an uyanıyor ben çözüm bulamadım canım ama şu an normal senin kokunu özlüyor hep göğsünde durmak istiyor
BalkizimBaloglum2 eylul_veannesi 11 aylik olduk eskiden yine biraz olsun uyuyodum şuan dis çıkarıyor 30 dk bi yat kalk yat kalk sersem gibiyim tam anlamiyla saatlerce uyuyamadik daha
Cgur Benim kızımda çoğunluk memede uyuyor 3 ayligiz. Ben memede uyuklayinca bazen kucağıma alıp pispis yapıyorum öylede uyuyor yada bazen sadece pispis la uyuyor